Sa-ti pui in valoare talentul. Daca iti place ceea ce vrei sa faci.Este singurul raspuns pe care ti-l pot da.
Salut. N-am cochetat cu lumea teatrului, ca sa-ti pot da sfaturi, dar am auzit de mari actori povestind despre prima loc experienta ca debutanti. Cred ca primul lucru pe care se pune accent e improvizatia. Ti se da o situatie pe care tu va trebui sa o dezvolti, in funtie de gen (comedie, dramatism etc). Alteori se poate cere sa spui bancuri, care e legat tot de improvizatie, pentru ca vrei sa-ti amintesti unul bun, care sa impresioneze. Depinde insa si cine te examineaza; unora le place vulgar sau sec, altora prefera bunul simt. Lasa emotiile la o parte (sau macar incearca) si demostreaza-le ca esti nascut/a pentru a fi artist/a. Competitia e acerba, iar cel mai bun trebuie sa iasa in fata. Asa trebuie sa gandesti. Pentru ca altul iti poate lua locul pe care tu il meriti. Succes!
Eu sunt intr-un grup de pregatire pentru lumea teatrului, noi la inceput ne-am pregatit respiratia, trebuie sa stii sa respiri corect, sa ai un mers gratios, o dictie impecabila, si multe altele, cu cat invat eu mai multe, te voi anunta si pe tine.
Kornelia33 întreabă: