| bebethomeu a întrebat:

luna viitoare vreau sa ma inscriu la Teatrul Tineretului de la mine din oras si as vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sa fiu pregatita? adica vreau sa spun ca e prima oara cand o sa fac asa ceva si nu stiu ce ar trebuio sa fac big grin ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi? ar trebui sa fac un fel de pregatire sa ceva de genu?... funda >:

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa-ti pui in valoare talentul. Daca iti place ceea ce vrei sa faci.Este singurul raspuns pe care ti-l pot da.

| dannyel86 a răspuns:

Salut. N-am cochetat cu lumea teatrului, ca sa-ti pot da sfaturi, dar am auzit de mari actori povestind despre prima loc experienta ca debutanti. Cred ca primul lucru pe care se pune accent e improvizatia. Ti se da o situatie pe care tu va trebui sa o dezvolti, in funtie de gen (comedie, dramatism etc). Alteori se poate cere sa spui bancuri, care e legat tot de improvizatie, pentru ca vrei sa-ti amintesti unul bun, care sa impresioneze. Depinde insa si cine te examineaza; unora le place vulgar sau sec, altora prefera bunul simt. Lasa emotiile la o parte (sau macar incearca) si demostreaza-le ca esti nascut/a pentru a fi artist/a. Competitia e acerba, iar cel mai bun trebuie sa iasa in fata. Asa trebuie sa gandesti. Pentru ca altul iti poate lua locul pe care tu il meriti. Succes!

| Rosca_Larisa_1999 a răspuns:

Eu sunt intr-un grup de pregatire pentru lumea teatrului, noi la inceput ne-am pregatit respiratia, trebuie sa stii sa respiri corect, sa ai un mers gratios, o dictie impecabila, si multe altele, cu cat invat eu mai multe, te voi anunta si pe tine.