Scuze eu pot sa-ti spun doar de ce se intampla asa: ai facut vreodata o setare cand un anumit fisier "te-a pus" sa alegi prin ce fel de program vrei tu oare sa vezi acel fisier(poze in cazul tau) si tu ai selectat ca vrei in paint
eu te sftuiesc totusi sa iti instalezi unprogram de vizionat poze, fotografii si calculatoul (poate) uita de paint...in mod normal...
sper ca te-am ajutat
funda?
Probabil ai sters din greseala programul Windows Picture and Fax Viewer sau ai reglat din greseala ca pozele sa se deschida cu paintul. Da-mi add la idu: alleks_4_ever si iti voi rezolva problema, dar am nevoie de mai multe detalii.
Exista doua posibilitati :
1) Ai sters programul tau cu care vedeai poze mai demult. (cum ar fi Windows Photo Viewer)
2) Ai modificat programul owner cu care windowsul deschide fisierele JPEG/JPG, din Windows Photo Viewer in Paint
Ce-ar trebui sa faci :
Descarci Photo Viewer, il instalezi si deschizi pozele cu ajutorul programului.
PS: In mod normal ar trebui sa mai ai programul ala, poate ti-ai virusat calculatorul. Incearca cu programul asta :
http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=93811&t=0&i=1
Mai intai de clik dreapta pe poza dupa open with dai choose program si alegi rin c vrei sa deskizi dai funda plss
Cred ca inteleg ce vrei fata de ceilalti care nu au inteles. Previzualizare imagine in dosar deschis. Am intampinat si eu asa ceva. am rezolvat. Dupa ce deschizi dosarul mergi la Optiuni in stanga sus. in casuta deschisa bifezi vizualizare si dai skrol pana la setarea „( Intotdeauna se afiseaza pictograme, niciodata imagini raduse. Aceasta caseta patrata trebuie DEBIFATA. Urmraza jos SE APLICA si OK.
anonim_4396 întreabă: