| PureCherry a întrebat:

Buna!

Mie imi place foarte muult de un baiat este mai mare de cat min cu un an, dar eu nu stiu daca ma place. A fost cu 2 dintre cologele mele.intr-un final s-au despartit.
Il ador. El nu prea se uita la mine.adica ma mai saluta din cand in cand. Urata nu sunt( multi baieti mi-ai cerut prietenia, nu mi-a placut de nici unul).
Ce pot sa fac ca sa fie cu mine!
dau fundita!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Nu dispera, lasa totul sa vina de la sine. ai id-ul lui? daca nu, fa rost de el si vorbiti. nu-i spune din prima ca vrei sa fii cu el.Il intrebi ce-a mai facut, cum merge cu fetele, cu scoala.etc.
Si poate odata si odata o sa ajungeti cand o sa-i spui tu, daca totusi nu-ti spune el! Va fi bine pentru ca sigur nu esti o fata urata big grin.

Baftaa! :*

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In primul rand afla de ce s-a despartit de cele doua colegethinking
Afland despre trecutului lui poti sa anticipezi viitorul relatiei tale cu el, in caz ca va fi cazulwinking
Arata-i discret ca il placi, vorbeste mai des cu el, cauta sa mergeti la aceeasi petreceri/activitatibatting eyelashes

| Floreenofficial a răspuns:

Baga-te in seama! vorbeste cu el, comunicarea este foarte importanta intr-o relatie! afla-i id-ul de mess si tine-l de vorba, afla-i nr de telefon si suna-l si dai si mesaje.
Succes!laughing

| dya22100 a răspuns:

Pai...
incearca sa ii atragi atentia
sau
macar sa faci si tu ceva gesturi pentru a iesi in atentie
da ceva mai imporant

sau incearca sa ii dai inteles ca esti interesata de el si daca iti raspunde la fel :u eu prostie )

| moni1988 a răspuns:

Iti dau un sfat nu-l mai baga in sema fi mai sigura pe tine in prezenta lui daca incearca sa vb cu tine ii vb dar asa cum ai vb cu orisicine. Si ii maai spun ceva si eu am fost in situatia ta am fost in clasa a 7-8-a si tot asa am patit-o ca si tine pana la urma am reusit sa fim impreuna el era cu 3-4 ani mai mare decat mine, asa si am reusi sa il am si ce crezi cand l-am sarutat nu mi-a placut deloc de el si sti ce inseamna asta il vrei ca el te refuza, il vrei ca el se opune. Intelegi fa tu asa cu el, ma gandesc ca el si-a dat seama ca tie iti place de el fa o perioada ca esti nepasatoare fata de el vezi ce reactie are si fi plina de viata in fata lui si fate ca nici nul observi sa vezi iti da rezultate. Iti urez succes pa