| Alexa_4667 a întrebat:

Buna prieteni! Am si eu o rugaminte: am facut cand eram mai mica niste cursuri de desen( pictura si grafica), dar nu am fost multumita de profesoara si m-am lasat. Acum caut un alt loc unde sa imi continui cursurile. Daca stiti o scoala sau ceve asemanator, va rog sa ma ajutati. Nu m-ar deranja sa platesc fondul pe semestru(cum am facut in trecut, cu toate ca eu aveam materialele cumparate de parinti), dar mi-ar placea o scoala la care sa dau examen. Va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Phantoma a răspuns:

Continua. Nu te lasa. Am eu o prafesoara pentru tine. O cheama Carilona Orasan. Si eu fac cursuri cu ea.

3 răspunsuri:
| TeodoraStef a răspuns:

Incearca Brevis Music Art, este in zona Piata Unirii, gasesti toate detaliile pe www.brevis.ro

| cncfpa a răspuns:

Pentru cursuri poti vizita http://www.cncfpa.ro - gasesti cursuri din peste 50 de orase in peste 100 de meserii, de la peste 60 de furnizori de formare profesionala. Poti compara preturile, conditiile etc, poti descarca suporturi de curs sau teme de pregatire.

| Anonimaxxl12 a răspuns:

Eu spun daca ai talent sa te antrenezi si duci la scoala si o sa ei un FB! si apoi revi la concurs.