Mulţumesc frumos pentru răspunsul tău!
O seară frumoasă.
Mei furat raspunsul, am citit toate cartile Harry Potter si asta voiam sa ii spun sa citeasca
Funda?
Sa nu ma dai la politie pentru furt, bine?=)
Ma mai gandesc
Luni dau fuguţa la librărie şi îmi iau seria de cărţi "Harry Potter". Mi-ar fi plăcut să citesc mai întâi cărţile, dar am văzut prima oară seria de filme. Au fost pur şi simplu geniale, însă mereu o carte e mai bună decât un film (Da, ştiu, majoritatea preferă filmele... din diverse motive. Poate pentru că nu sunt nevoiţi să citească nişte "bazaconii"- după parerea lor-, fiind mult mai uşor să vezi întreaga poveste în două-trei ore). Acţiunea, în cărţi, e mult mai complexă. Ador filmele, dar nu pot refuza o carte bună!
Revenind la subiect, sunt nerăbdătoare să citesc seria de cărţi "Harry Potter", deşi ieri o prietenă mi-a împrumutat primul volum din "Jocurile foamei", şi sunt atât de tentată s-o citesc. O să-mi iau şi următoarele volume, dar o să citesc şi H.P mai mult ca sigur! Dacă filmele au fost bestiale, îmi imaginez deja cum sunt cărţile...
Mulţumesc frumos pentru răspunsul tău! Ceau, o zi faină, străine!
Eu ti le recomand cu cea mai mare placere, sunt niste carti bune - iti spun pentru ca eu le-am citit pe tote (mai am putin din ultima carte)- oricum sper sa iti placa. Sunt foarte interesante fiecare cu povestea ei.
Toate *
Iti recomand "copii lampi fermecate, masina timpului, blestemul vraciului[4 volume are]
obiwankenobi întreabă:
Kornelia33 întreabă: