anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara!
Odată cu sosirea verii, am mai mult timp liber, aşa că aş vrea să citesc câteva cărţi bune, pe gustul meu.
Ce cărţi îmi recomandaţi? Aş vrea ceva fantasy, cu puţin romance - dar nu exagerat -.

Mulţumesc frumos!

Cu drag,
Mari.

Răspuns Câştigător
| KateMiddleton a răspuns:

Harry Potter, Marry Poppins, Sherlock Holmes

| Mariellahh a răspuns (pentru KateMiddleton):

Mulţumesc frumos pentru răspunsul tău!
O seară frumoasă.

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru KateMiddleton):

Mei furat raspunsul, am citit toate cartile Harry Potter si asta voiam sa ii spun sa citeasca big grin

| KateMiddleton a răspuns (pentru Mariellahh):

Funda?

| KateMiddleton a răspuns (pentru ThePinkPant3r):

Sa nu ma dai la politie pentru furt, bine?=)

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru KateMiddleton):

Ma mai gandesc big grin

| Mariellahh a răspuns (pentru ThePinkPant3r):

Luni dau fuguţa la librărie şi îmi iau seria de cărţi "Harry Potter". Mi-ar fi plăcut să citesc mai întâi cărţile, dar am văzut prima oară seria de filme. Au fost pur şi simplu geniale, însă mereu o carte e mai bună decât un film (Da, ştiu, majoritatea preferă filmele... din diverse motive. Poate pentru că nu sunt nevoiţi să citească nişte "bazaconii"- după parerea lor-, fiind mult mai uşor să vezi întreaga poveste în două-trei ore). Acţiunea, în cărţi, e mult mai complexă. Ador filmele, dar nu pot refuza o carte bună! big grin
Revenind la subiect, sunt nerăbdătoare să citesc seria de cărţi "Harry Potter", deşi ieri o prietenă mi-a împrumutat primul volum din "Jocurile foamei", şi sunt atât de tentată s-o citesc. O să-mi iau şi următoarele volume, dar o să citesc şi H.P mai mult ca sigur! Dacă filmele au fost bestiale, îmi imaginez deja cum sunt cărţile...

Mulţumesc frumos pentru răspunsul tău! Ceau, o zi faină, străine!

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru Mariellahh):

Eu ti le recomand cu cea mai mare placere, sunt niste carti bune - iti spun pentru ca eu le-am citit pe tote (mai am putin din ultima carte)- oricum sper sa iti placa. Sunt foarte interesante fiecare cu povestea ei. big grin

| ThePinkPant3r a răspuns (pentru ThePinkPant3r):

Toate *

10 răspunsuri:
| alirakihatem a răspuns:

Iti recomand "copii lampi fermecate, masina timpului, blestemul vraciului[4 volume are]

| Mariellahh a răspuns (pentru alirakihatem):

Mulţumesc frumos!:*