Nu cred că ești prea exactă în ceea ce vrei.
Dorești un goblen gata realizat sau doar suportul pe etamină pentru a-l lucra tu?
Cele gata lucrate sînt destul de scumpe ( funcție de model ), se poate lucra și un an la un tablou.
Iar cele, care sînt doar suportul cu modelul desenat, se găsesc în cantități foarte mari, în majoritatea orașelor din România. Inclusiv cantitățile de ață și toate culorile necesare.
Elena,
Exista mai multe site-uri romanesti care livreaza, in baza unei comenzi, in tari din UE(inclusiv Suedia) de asemenea, exista romance pasionate de goblen, care le lucreaza, la comanda, si apoi le vand.
Precizeaza ce anume doresti sa comanzi:
* un kit de goblen pe care sa il cosi/lucrezi( un kit contine instructiuni de coasere+diagrama goblenului+ panza+atele colorate necesare+ac de cusut+poza de control )? Platile din strainatate, in general, se fac prin intermediul PayPal sau transfer bancar --- in acest caz, te pot ajuta cu o lista a site-urilor care vand asemenea kituri.
*doresti sa comanzi goblenuri gata cusute/lucrate?---chiar eu am de vanzare cateva, gata cusute, inramate sau nu.
Emamuresan întreabă: