| Amiiiiii a întrebat:

Sunt clasa a 8- a, şi ştiu că e cam devreme şi, probabil, îmi voi schimba părerea, dar habar' n-am la ce liceu să dau. Vreau să ocolesc cât de mult se poate ştinţele exacte, realiste şi toate prostiile astea, eu sunt mai mult pe partea românei, dar e şi aici o problemă, că nu- mi place istoria. Eu mă tot gândesc de mult la ceva artă, dar nu am talent la desen, şi nici voce, însă îmi place mult să fac poze, şi pot să spun că la asta am talent. Există vre- un liceu de fotografie sau la artă e vre' o parte cu fotografie prin Timişoara. Îmi puteţi da măcar un sfat. : - s?

3 răspunsuri:
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Orice cretin poate face poze. Ia un handicapat fără mâini care cerşeşte pe lângă o biserică şi dă-i să facă o poză şi va face una fix cum o faci şi tu, şi X, Y.
Talentul poate fi înnăscut sau dobândit; dacă te atrage un liceu de artă, go for it, şi intră la secţia care te interesează cel mai mult. Dă-ţi silinţa şi învaţă ce îţi predau profesorii de specialitate, mai citeşte cărţi sau caută pe internet lucruri suplimentare, aşa ai să reuşeşti să faci ceva.

| Amiiiiii explică:

Mă duc la ştiinţe sociale : ).

| Valentin_Hamza_1991 a răspuns:

Nu mai face scoala...