| AlaskaWouters10 a întrebat:

Buna,sunt in clasa a 8a si vreau sa dau la liceul de arte la arhitectura.Stie cineva cum e? E greu? Ce materii faci? Ai un viitor?

Răspuns Câştigător
| Okkultist a răspuns:

Buna ziua,

In primul rand iti urez succes si mult noroc. Avem nevoie de arhitecti, sunt extrem de importanti.

Este un liceu foarte bun, iti ofera multe avantaje, poti trai bine in Romania cu el.
Greu nu pare a fi, acum depinde si de profesori. Daca tu nu dai bacul la Chimie nu vad de ce sa te frece prea mult cu materia asta profesorul.Dar daca ar fi sa compari cu matematica -informatica, arhitectura este mult mai frumoasa si prin asta devine usoara.
Viitor ai sigur!

Orele cat si numarul /sapt, sunt in felu' urmator: Romana->3 ore/saptamana. Matematica->2 ore/saptamana. Engleza->2 ore/saptamana. Italiana->1 ora/saptamana. Fizica->2 ore/saptamana. Chimie->1 ora/saptamana. Istorie->1 ora/saptamana. Geografie->1 ora/saptamana. Biologie->1 ora/saptamana. Istoria artelor->1 ora/saptamana. Logica->1 ora/saptamana. Tic(info)->2 ore/saptamana. Sport->1 ora/saptamana. Religie->1 ora/saptamana. Muzica->1 ora/saptamana. Dirigentie-> in timpul orei de italiana laughing, Ed. Plastica->1 ora/saptamana. Si atelierul(8 ore-> 1 zi/saptamana.) care cuprinde: Crochiuri(schite)->1 ora, Modelaj in lut->1 ora, Studiul culorii si studiul compozitiei->2 ore, Desen->2 ore si Desen proiectiv->2 ore. La arte plastice e cam la fel cu celelalte materii si atelierul e tot de 8 ore->1 zi/saptamana. dar nu cuprinde aceleasi chestii ca la arhitectura. Se face grafica, pictura, etc.

Sper ca te-am ajutat, asta in urma informatiilor oferite de tine.
O zi frumoasa!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista facultate grea sau usoara!
Pentru puturosi, intotdeauna va fi greu, pentru cei determinati sa realizeze ceva in viata, "greul" devine tinta pe care vor sa o doboare, cu orice pret.
Cat despre viitor, ti-l faci singura, dupa bunul plac, la alegere!
Nu exista un sablon de viitor pe care sa-l poti cumpara, nu exista nici macar o persoana care ti-ar putea scrie, sau modifica scenariul viitorul tau, esti total responsabila de modificarile si cursul pe care-l alegi, esti direct afectata de deciziile pe care le iei.
Poti sa-ti scrii singura viitorul, o sansa pe care multi dintre noi nu o mai au, asa ca alege-ti cu intelepciune viitorul!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU te poţi înscrie la un Liceu de arte ( vocaţional ) dacă NU ai susţinut & promovat probele de vocaţional din luna Mai 2016!

Toate cele bune!

| Ritsuko a răspuns:

Am facut generala intr-un astfel de liceu. Am vrut sa continui cu arhitectura, insa parintii mei au insistat ca nu. Singurul lucru pe care ti-l pot spune este acela ca atata timp cat iti doresti si esti in stare sa faci orice pentru acel lucru vei reusi. O sa stai mult in atelier, cred ca o sa fie cam 2 zile pe saptamana numai atelier. Viitorul ti-l asiguri cu meditatii, pentru ca la facultate la arhitectura nu intra oricine, asta ti-o pot spune din start. Iar viitorul tau depinde de implicare si munca ta. Restul sunt detalii nesemnificative. Mult noroc in viata!

| Andreimacinca1 a răspuns:

As zice sa nu te duci la arhitectura, pentru ca arhitectura e grea.Un coleg de-al meu vrea sa se faca si el arhitect, dar trebuie sa stii foarte bine matematica si fizica.Plus ca daca o sa iesi arhitect o sa ai multe nopti nedormite, pentru ca sunt multe schite de facut.In orice caz, faci cum vrei
Bafta!