| OvidiuGeorge a întrebat:

Sunt talentat la desen mai ales la cele in creion ca la pictura sunt varza mai degraba spus sunt "Calicaturist" da si le fac nu mai in creion sunt incepator de si am 3 ani de cand am inceput sa desenez misto de cand eram mic desenam si am nevoie de niste site-uri cu tutoriale pentru desene in creion!

Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Ca sa pictezi bine trebuie sa ai putin talent si multa pasiune in ceea ce faci. Ca sa te perfectionezi ai nevoie de lectii. Poti cauta pe YouTube, dar e in engleza. Eu iti recomand sa te duci la Scoala nr. 2 din Bucuresti, e foarte aproape de Liceul Hasdeu. Costa doar 80 de lei pe an (adica 9 luni). Eu am fost acolo si iti spun ca o sa-ti iei multe "palme", in sensul ca doamnele de acolo o sa-ti dea cel putin o critica la fiecare lucrare pe care o faci. Ai nevoie de rabdare; cu "bataia" se invata. Acolo se face desen, pictura si modelaj in lut. Poti sa-i spui daca vrei sa faci doar un domeniu. Vezi ca o sa ti se spuna ce unelte iti trebuie. Du-te pe Lipscani.

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking.

1 răspuns:
| alina5560 a răspuns:

Poti incerca site-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=v8jYz-fKQMQ&feature=related;) Spor la treaba;):)