| mytzy1 a întrebat:

Am găsit Într-un sertar aceste bancnote ciudate și aparent vechi. (Poza de profil) Dacă știți ce sunt și mă puteți informa și pe mine as fi recunoscătoare. Va mulțumesc ^,^!

9 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Sunt niște bancnote ungurești de 20 de forinți.
Nu se vede din ce an ar fi.

| darrio2007 a răspuns:

Forinti unguresti.

| Kaℓi a răspuns:

De ce sunt ciudate? sunt bancnote unguresti. Si ca sa nu ai dubii in privinta vechimii lor (vechime care le da si valoare), cauta anul tiparirii, trebuie sa fie imprimat undeva. Poti incerca sa le vinzi pe vreun site specializat sau colectionarilor, daca stii vreunul. Insa bancnotele unguresti nu sunt chiar o raritate la noi si nu cred ca sunt evaluate la preturi spectaculoase. Le poti pastra ca amintire happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Aceste bancnote au fost retrase din uz/circulatie daca nu ma insel prin anii 1992-1994, deci relativ recent.Nu cred sa aiba valoarea numismatica din cauza vechimii prea mici dar mai alesa numarului mare de exemplare.

| mihai69 a răspuns:

Păi scrie pe bancnotă: 20 Forinți! (moneda Ungariei). http://www.banknotes.com/hu169.htm

| Zaygon a răspuns:

Maxim 3 lei bucata si ti-o spun ca si colectionar.

| piratuu a răspuns:

Sunt 2 bancnote a cate 20 forinți ungurești. Poti sa le vinzi anumitor colecționari si poți câștiga ceva bani.

Răspuns utilizator avertizat
| HZsolt a răspuns:

Sunt bancnote de 20 forinti unguresti.
Piesele tale au fost tiparite in 30.09. 1980
Sunt un colectionar incepator, daca te rog frumos nu-mi oferi o bancnota gratis, sigur daca n-ai nevoie de ea?happy