Doua ore de matematica, doua de fizica, o ora de chimie, o ora de educatie fizica si nu faci desen. Matematica va disparea din clasa a 11-a, asta inseamna ca nu vei da bacalaureat din matematica. Nu cred ca este vreo problema daca esti fata..Si la partea cu daca e greu/usor nu prea pot sa-ti raspund deoarece sunt la mate-info dar presupun ca nu e foarte greu.
Un mic sfat, poti sa tragi tare si sa ai medii mari si dupa sa te muti in clasa a X-a la un alt liceu pe Filologie/Stiinte sociale. Sper ca te-am ajutat.
Nu stiu cita matematica faci la teologie insa stiu de la cei care au trecut pe acolo ca e o scoala mai dura decat restul. Multi o prefera pentru ca acolo "se face carte" si au sanse foarte mari la admiterea in facultate.
Ca observatie, ai intrat la economic, pentru ca asta ai avut in optiuni. Daca nu iti place, de ce l-ai pus?
Am fost exact in situația ta,am intrat la un liceu cu profil economic si eu sunt praf cu matematica,insa nu m-am transferat
Am observat ca matematica nu e chiar grea, poate in gimnaziala nu am avut un profesor bun!
Si economic nu înseamnă doar matematica, sunt si alte module care poate ți-ar fi plăcut, de exemplu contabilitatea, care e cu totul diferita de matematica(intr-adevar are si matematica, da chestii ușoare)
Sunt convinsa ca puteai face fata!
Dar apreciez si alegerea de a merge la seminar!
In clasa a7a mi-am dorit mult sa ajung acolo, dar din păcate am renuntat la acea idee din cauza ca ora de religie e acum facultativa si multi profesori de religie nu au un loc de munca.(si eu sunt fata)
Oricum, mult succes!
Nu inteleg de ce ai mai pus ca optiune daca nu-ti doreai.
Din a 10-a ai posibilitatea sa te muti la alt liceu/profil daca ai media de pe an mai mare decat ultimu de pe clasa unde vrei sa intri + niste diferente in functie de liceu si profil (asta te duci la secretariat si intrebi)
Kornelia33 întreabă: