| RedAppLe a întrebat:

Buna TPU...Am o intrebare cam grea dupa parerea mea.Eu fac un model din traforaj.Chestia e ca nu pot sa lucrez in camera mea pentru ca fac multa mizerie.De aceea eu as dori sa stiu cum sa lucrez cu traforaju fara a face multa mizerie? Dau funditatongue

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Poti adapta furtunul de la aspirator sa aspire rumegusul in timp ce lucrezi ...toata chestia este ca sa fixezi furtunul cu un scoci pe ceva la nivelul unde tai tu de obicei si cand ai de facut taieturile prnesti aspiratorul si cauti sa tii traforajul la gura furtunului!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Un aparat cu piroliza taie placajul mai repede, fara sa depui efort si nu se formeaza rumegus. Dar te poti arde serios cu el, si lemnul ars are un miros pe care nu toata lumea il agreeaza. thinking
In atelierele de prelucrare a lemnului, rumegusul este evacuat printr-un sistem de ventilatie.
Singura varianta este sa pui un lighean sau alt recipient cu gura larga sub bancul de lucru, astfel incat majoritatea rumegusului sa ajunga in el, iar ce ajunge pe covor sa aspiri.

| RedAppLe explică:

Cu ziare si din astea am intins mai demultlaughing am inceput sa tai si cand m-am apucat sa fac curat si pe rafturi au au numa eu stiu cat rumegus era acololaughing

| BogdanPunct a răspuns:

Este cam greu sa lucrezi cu traforajul si sa nu faci mizerie.
cand lucrezi intindeti ceva pe jos...un sac mare, ziare, orice si dupa ce termini le strangihappy

| andreeaeuandreeadea34 a răspuns:

Razvan pentru nu a face mizerie trebiue sa tai intr-un saculet