Normal ca nu, doamne cat de debil sa fii sa mai si intrebi asa ceva? Zici ca n-am fi om ca tine. Bine macar c-ai postat, sa stie fetele de ce ratat sa se fereasca de acum. Sa te casatoresti cu taica-tu atunci, sau cu alt barbat daca ei nu merita batuti.
Tatal tau are mentalitatea unui om primitiv si needucat. cat mai poti incearca sa nu ii mai impartasesti idealurile
Depinde de situatie. daca si-ar bate copii fara motiv. eu cred ca merita si femeia sa fie batuta. macar sa ii dai o lectie.
Nu ai pus bine întrebarea
Sunt femei care care umilesc bărbați în ultimul hal nu-i respectă, le vorbesc urât din nimic lucru unele își bat proprii lor soți atunci bărbați chiar trebuie să pună piciorul în prag.
Și sunt și femei care primesc săracele bătaie degeaba or el vrea să-și dovedească bărbăția ca șef în casă ba chiar multe sunt bune gospodine, întreține casa, fac rate la bănci pe munca lor, în schimb el poate bea de rupe, vine acasă când îi urlă lui la 3, 4 dimineața mangă, joacă la păcănele, și copii săi nu are o chiftea în burtă.
Deci sunt situații și situați
O femeie care nu mai dorește să stea cu un bărbat sub nici o formă pune punct și divorțează la fel și pentru bărbat nu este nimeni obligat să reziste bătăilor dar problema este cam delicată în unele famili în sensul că femeia bătută poate nu are unde să se ducă ex nu se înțelege bine cu părinții săi și practic nu-i interesează de ea iar copii săi fiind mici rămân fără tată dacă pleacă pur și simplu așa că rămâne până la cap cu acel om considerat în multe feluri de ea doar poate el o să se îndrepte.
Practic eu sunt împotriva violenței dar întodeauna depinde de limitele exagerate
Peste care se trece atât pentru bărbat cât și pentru femeie și de nivelul mare de necontrolat de aici totul degenerează.
Și se ajunge din păcate la crime, înjunghieri, etc.
Tu ca băiat poți să aplanezi situația între tatăl tău și mama ta să fie o atmosferă mai redusă dar tu nu faci decât să crești și mai mare riscul violenței.
Ex " mai taci măi mamă și tu din gură" sau " termină măi tată și tu că ne aude vecini du-te și calmează-te fă ceva"
In opinia mea nimeni nu trebuie sa foloseasca violenta.Indiferent de cate greseli face o femeie,ea nu trebuie lovita. Uneori asa gandesti,si asta iti vine in minte,sa o bati pana nu mai misca,dar este o mentalitate cu torul gresita.Un copil face multe greseli,dar asta nu inseamna ca trebuie batut,de asemenea barbatii fac multe greseli, se culca cu alte femei, normal ca iti vine sa ii iei la bataie, dar ce ar rezolva asta? Fara femeie lumea ar fi total diferita, gandeste-te ca o femeie te-a purtat 9 luni, chiar daca a fost greu.Deci in concluzie femeia nu trebuie batuta, daca greseste sunt multe alte metode de a o pedepsi.Nu raspanditi mentalitatea asta gresita, barbati sau femei, au aceleasi drepturi si nimeni nu are dreptul de a abuza fizic o alta persoana, indiferent de sex sau varsta.
ZloteaIulian întreabă: