| PicoloGEO a întrebat:

am si eu o intrebare legata de vestimentatie. Din cate am vazut iti poti da seama usor ce gen de muzica asculta cineva dupa cum se imbraca...eu ascult dubstep, DNB, electro. Intrebarea este...cum sa ma imbrac, astfel incat sa reprezint acest gen de muzica? (dubstep, dnb), cum sa asortez culorile?, ce fel de haine trebuie sa port? etc DAU FUNDA! ASTEPT RASPUNSURI

8 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă fiecare gen de muzică ar avea propria lui colecție vestimentară, nu cred că ar exista haine atât de oribile care să reprezinte dumbstep-ul.
Crezi că-i pasă cuiva de ce muzică asculți tu și vrea să deducă asta din hainele tale?
Îmbracă-te cum îți place și cum te simți bine, atât timp cât nu o dai în penibil, totul e ok.

| c0ton a răspuns:

Stil gotic big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Crissu3005 a răspuns:

Mi se pare absurd putin ce spui.Noi in liceu astfel de persoane le numeam "pokemoni" sau "wanna be". Trebuie sa te imbraci cum iti place si cum te simti tu bine.Nu trebuie neaparat daca asculti rock sa fii imbracat in negru sau daca asculti manele sa fii dezbracata si sa dai din fund.

| Soryn2244 a răspuns:

Culori reci abastru gri negru o sapca rap simpla o esarfa o bluza alba sau inchisa simpla sau cu mesaje emotionale + o vesta care sa se asorteze blugi simpli inchisi sau putin mai deschis si taiati tenesi mereu si parul lung

| iZberg a răspuns:

Uite cu haine din astea https://www.google.ro/......ps?/search

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Fii naturala.Nu iti tot face griji imbraca-te cum iti place tie.Lumea te va caracteriza pentru cine esti nu ceea ce nu esti.Bafta.

| Itp_Diana_1999 a răspuns:

Https://www.google.ro/......ps?/search mie mi se pare ca este cam ca rapperi imbracaminte dar poti purta orice