| sharplexa a întrebat:

Caut o carte bună, pentru adolescenți, care să cuprindă povești de dragoste, intrigă, etc.
Ce îmi recomandați? big grin

Răspuns Câştigător
| FaraSareDoi a răspuns:

Citeste Baltagul, Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi, Invitatie la vals, Jurnalele Vampirilor.
Eu am inceput sa citesc Anna Karenina
Nu prea e de adolescenti, dar are o poveste buna.

9 răspunsuri:
| ElleElenaElle a răspuns:

Eu mi-am luat o carte de la un chiosc de ziare care se numeste Violetta-in lumea mea odata ce am inceput sa o citesc nu m-am mai oprit.Aceasta carte contine povesti de fragoste, gelozie etc daca o vei cumpara cu siguranta iti va placea.Ea costa 10, 99 lei. Fundita?

| Growly a răspuns:

Oameni feroce - Dirk Wittenborn

| teateutza a răspuns:

Eugenie grandet este frumoasa sau incearca jane eyre (fundita?)

| BornToDie67 a răspuns:

Iti recomand cartea Climate de Andre Maurois, tin sa-ti precizez ca autorul cartii este un subtil analist al sentimentelor, castigand astfel inimile a milioane de cititoare de pe toate continentele lumii. happy

| Liviu4you a răspuns:

Enigma Otiliei, Romanul adolescentului miop.

| lila36 a răspuns:

Ai putea incerca "Hollywoodul e ca un liceu de fite" mie mi-a placut foarte mult si am doar 13 ani...

| irina1999moldovachisinau a răspuns:

Eu am citit ana karenina este un roman de dragoste unde se descrie in acelasi timp si relatiile din societate. este foarte interesanta cartea doar ca finalul e tragic.

| Neverwas a răspuns:

Vei Fi Acolo?- Guillaume Musso
E Usar Sa Te Iubesc- Tammara Webber
Mare Tranquillitatis- Katja Millay

| danydany399 a răspuns:

Incearca academia vampirilor sau jurnalele vampirilordar daca nu vrei cu supranaturale incearca micutele mincinoase