| paul_6476 a întrebat:

Ce faceti voi toata ziua pe net. dati-mi si mie idei.Ma cam plictisesc toata ziuasad. funda+vot. Ceao:*.

Răspuns Câştigător
| mmary a răspuns:

In primul rand primul lucru pe care il fac este sa intru pe TPU incercand sa raspund la niste intrebari dar si sa aflu cat mai multe lucruri prin intermediul altor intrebari, dupa care mi-am ales cateva seriale pe care le urmaresc.sau daca nu poti viziona un film. poti asculta muzica. poti vorbi cu prietenii pe Messenger, am observat ca oamenii sunt foarte incantati cand te interesezi de viata lor si le esti alaturi poti intra pe un forum unde poti sa dezbati subiectele care te intereseaza cel mai mult, poti citi ziarele/revistele de zi cu zi ale Romaniei si sa vezi ce mai e nou, iti poti cauta un joc(vorbeste cu prietenii si incercati sa faceti un fel de competitie), poti incerca sa faci karaoke.este foarte amuzant, site-urile de socializare reprezinta si ele un mod de a scapa de plictiseala.in rest.cam atat. Numai bine!:*

10 răspunsuri:
| spxinsane a răspuns:

Când te loveşte plictiseala şi eşti la calulator:

http://www.oddee.com/
http://9gag.com/

| AmandytaErhan a răspuns:

Imi place mult sa verific noutatile, sa ascult muzicile puse in top (sa vad ce asculta lumea) sa descarc filmele noi de la cinema...

sau cateodata ma apuc si pun la toti comentarii la poze pe facebook ii salut pe toti chiar daca nu-s online ii intreb ce mai fac...

dar cel mai mult timp chiar mai mult decat pe facebook il petrec aici pe TPU, aici toata lumea e in miscare!
vezi si tu ca ai avut problema asta cu ce s faci toata ziua si te-ai adresat tot aici pe TPU

| Girldxx a răspuns:

Acasa?straight face,out!

| Cineva231 a răspuns:

Pai este un site desenatori, ro daca vrei sa incerci...cred ca titlul site-ului spune destule

| Y3aaHH a răspuns:

Frumosulelaughing, iesi din casa, fa-ti prieteni noi ca poti deveni un looser daca stai toata ziua pe net. Plimba-te, fa orice dar nu ma ista in casa. Eu nu zic sa nu stai pe net, dar totul are o limita.

| niNNu a răspuns:

Nu stau toata ziua in fata pc.

| Era256 a răspuns:

Mă uit pe YouTube

| SelinaKyle a răspuns:

Pai eu nu intru prea des pe calc. dar cand o fac dupa ce ma plic de tot ce mi se pare normal caut pe net de chestii stranii ma uit pe youtube la chestii de groaza sau de comedie. Succes in a nu te plictisi.

| Gabiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Deci din cate am vazut majoritatea zic nu poti sta toata ziua in fata pc-ului.E adevarat.Dar cine e atat de cazut in cap incat sa iasa pe caldura asta afara la aceasta ora.Eu sincera sa fiu nu ies afara decat dupa 5-6.Si atunci e cald.Dar nici de dimineata pana artunci la calculator.Nu stiu cheama pe cineva la tine. Uita-te la TV, citeste o revista.Mergi la un strand.Nu stiu vezi tu orice. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking. Paaaaaa!

| Hopeless97 a răspuns:

Pai pe net. vorbesc pe mesenger., ma uit al filme.ma joc, si stau pe facebook si pe TPUhee hee.