| YukiLove a întrebat:

Ce mai faceti? Am o intrebare importanta pe care vreau sa v-o pun, asa ca va rog acordati-mi putin din atentia voastra, multumesc mult.
Daca ati vrea sa cititi un roman de dragoste, cum ati vrea sa fie poveste, continutul acestuia, dar sfarsitul cum ati vrea sa fie, happy end, sau drama? Cum ati vrea sa fie personajele implicate, baiatul, de exemplu cum ar fi? Dar fata? Va rog frumos, imi puteti spune? Dau fundita, promit! happy

Răspuns Câştigător
| aaadddyyy a răspuns:

Cred ca ar fi frumos sa nu fie povestit in totalitate adica sa folosesti cele trei moduri de expunere(naratiunea, descrierea. dialogul) sfarsitul ar putea unul fericit dar dupa ce protagonistii ar trece prin multe probe care sa ii desparta apoi sa ii aduca impreuna apoi el sau ea sa fie cu altcineva apoi sa isi dea seama ca nu pot trai unul fara altul apoi cand se hotarasc sa fie impreuna sa intervina ceva iar in cele din urma iubirea lor sa invinga... unul din ei ar putea fi bogat iar celalalt sarac sau ea cuminte el baiatul rau care se indragosteste si se schimba pentru ea dar tot asa sa treaca prin mai multe probe nu stiu sper ca ti-am fost de folos fundita?smug

1 răspuns:
| Elenaaa23 a răspuns:

De ce intrebi? Vrei sa faci tu un roman?
(sa nu crezi ca te intreb la misto, vorbesc serios, pentru ca daca ai vrea sa faci asa ceva, mie mi se pare foarte frumos)
In orice caz, mie mi-ar placea sa aiba happy end, ca eu urasc dramele. Povestea trebuie sa aiba o actiune bine plasata si o intriga mortala ca sa starneasca curiozitatea cititorului si sa il faca sa nu lase cartea din mana. Ar trebui sa mai aiba si un pic de umor.
Personajele: fata poate fi diva scolii care crede nu ii lipseste nimic, cu toate ca are nevoie disperata de dragoste, pe care o gaseste la baiatul nou si misterios. Sau ar putea fi genul ala de fata care nu se gandeste inca la baieti cu toate ca sa zicem ca ar fi la varsta la care ar trebui sa o faca, iar el bad-boy-ul care se tine intruna dupa ea incerand sa ii castige increderea pentru un anume scop, dar sfarsind prin a se indragostii de ea.
Cam asa mi se pare mie o poveste interesanta...Cu intriga, umor, mister si dragoste.
xoxo