| emmasweet a întrebat:

Cine are cartea "Manipulatorii sunt printre noi" a lui Isabelle Nazare-Aga? Vreau să îmi spuneți și mie la ce pagină sunt prezentate soluțiile pentru a face față manipulării. Vă rog frumos ajutați-mă!

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Una dintre solutii e sa ai un cap pe umeri. Tu nu poti sa iei cuprinsul la puricat? Fix astia care asteapta totul de-a gata sint cel mai simplu de manipulat.

| emmasweet explică (pentru KodrutZ):

De unde să iau cuprinsul dacă nu îl găsesc nicăieri, iar eu nu am cartea?

| KodrutZ a răspuns (pentru emmasweet):

Pai daca intrebi la ce pagina e, ce rost mai are intrebarea? Anyway, vezi ca sint tone de carti pe tema asta, multe scrise la panarama. Dintr-un interviu cu Tudor Gheorghe inveti mai mult despre a fi om si a iti pastra identitatea decit din juma' de biblioteca cu chestii scrise de straini (nu glumesc, vb foarte serios). Ai putea incepe prin a renunta la TV, invata sa citesti presa printre rinduri si renunta la timpeniile care iti slabesc puterea de concentrare/rezistenta psihica la factori perturbatori (cola, pasta de dinti si alte produse cu fluor, tigarile, "viata de vis" promovata in filme si in presa ce e cu mult diferita de adevar).

Îmi trebuie răspunsul la întrebare pentru a introduce într-o lucrare niște citate, pe care le-am găsit, referitoare la fenomenul de manipulare. Însă nu știu pagina la care ele sunt scrise, iar la notele de subsol trebuie menționată și pagina.

Daca vrei sa scrii despre manipulare, ai tone de continut din istoria post-89 romaneasca - mineriadele, Piata Universitatii, Emil Constantinescu, faci paralele cu ce se intimpla in Egipt de citiva ani incoace, ca e fix ca la noi...

Într-o lucrare contemporană trebuie analizate aspectele cele mai apropiate de timpul actual pentru a analiza corect fenomenele, în fine, mă apuc de treabă că nu am rezolvat nimic. Mersi oricum.

Spor!