| Moţata a întrebat:

Credeţi că arta este mai puţin apreciată în prezent?
Sau artistii in general.

Răspuns Câştigător
| MySelf94 a răspuns:

Daca ai acel temperament de care spui, si ajungi la sufletele catorva oameni, sau poate mult mai multi, cred ca e de ajuns. Dar cred ca mult mai important e sa te simti si implinit cu "artistul din tine". In plus, cred ca daca nu ai nici o urma de kitch, asa cum spune si corbulalbrosu, ai putea avea succes. (E doar o opinie)

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz, insa artistii de mare valoare se nasc mai rar. De asemenea se practica la scara larga kitch-ul dar asta nu inseamna ca ar fi arta de vina. De vina sunt asa numitii artisti care se scalambaie, canta sau "picteaza" o arta intr-adevar "naiva".

| Moţata explică (pentru corbulalbrosu):

Şi aici, în artă există o libertate de moravuri, independenţa de spirit, de stare.
Fiecare om îşi reaminteşte mai mult sau mai puţin obscur că el însuşi, înainte de a fi învăţat să scrie, a găsit în desen posibilitatea de a se exprima.
Foarte adesea, norocul contează mai mult decât valoarea, iar averea nu este întotdeauna rodul muncii sau al talentului. Artistul trebuie să ştie deci, să se facă de neegalat.

| Innsbruck a răspuns:

Nu este mai putin apreciata, este doar mai greu de inteles si diferita, depinde si ce fel de arta, doar ca nu e atat de bine platita.

| MySelf94 a răspuns:

Buna! Cred ca este apreciata la fel de mult ca si pana acum. Diferenta e ca s-au schimbat vremurile, la fel si formele de arta. Si mie mi s-a parut la un moment dat ca este apreciata mai putin, dar cred ca din cauza faptului ca apar din ce in ce mai multi artisti, si nu toti sunt populari ca Michael Jackson de exemplu. Oricum, fiecare artist are farmecul lui, la fel si fiecare forma de arta, si cine simte la fel, apreciaza munca depusa si arta respectiva.

| Moţata explică (pentru MySelf94):

Fiecare artist se remarca prin ceea ce reuseste el sa exprime, prin puterea de a comunica.
Eu nu ma consider neaparat o artista, dar exista in mine un temperament care ma impinge sa creez, sa trezesc imaginatia si s-o expun pe o foaie de hartie.
Arta a ajuns sa fie atat de gustata incat, daca o papila ar deceda in urma unui condiment prea iute, indivizii unei societati ar putea fi in pericol.

| MySelf94 a răspuns (pentru Moţata):

Daca ai acel temperament de care spui, si ajungi la sufletele catorva oameni, sau poate mult mai multi, cred ca e de ajuns. Dar cred ca mult mai important e sa te simti si implinit cu "artistul din tine". In plus, cred ca daca nu ai nici o urma de kitch, asa cum spune si corbulalbrosu, ai putea avea succes. (E doar o opinie)

Întrebări similare