Eu mi-am decorat camera intr-un mod simplu si amuzant.Pe peretii albi(sau de orice culoare) am pictat flori si animale, iar pe mobila, pe mese si scaune am lipit flori facute in modul quilling. vei gasi moduri de a face quilling pe youtube, pe clara's origami, etc. de ex: origami quilling ornamente sau poti sa folosesti hartie si materiale textile ca sa iti faci diferite forme, flori, sa pui cele mai iubite lucruri ale tale pe perete, sa lipesi pe geam, acum iarna, fulgi decupati de tine, etc
Poti pe pereti sa faci multe buline, mai mici si mai mari, colorate, flori,inimi, fluturi.e cool acum sa ai multe rame si tablouri, postere.si mi-a venit o idee.pe o coala maare sa pui multe imagini cu tot ce vrei:imagini din copilarie,tu cu prietenii tai, vedete, momente frumoase din viata ta.etc. pune si abtipilduri pe pereti, ca au aparut.si nu uita:multe paiete, mult sclipici.poti folosi din acestea si pe perdele, etc... sper ca ti-am fost de folos! acum sper ca ai bani pentru toate. spor la lucru!
Oanna_3541 întreabă:
Lupu_Malvi_1961 întreabă: