| Deasonyka a întrebat:

Buna TPU de ceva vreme m-am inscris intr-o fundatie care se numeste **Mereu aproape de sufletul tau**Aceasta fundatie se ocupa cu copii cu probleme, iar noiprin muca depusa care o facem mai exact muzica dansuri, colaborari.Incercam sa-i ajutam pe cei nevoiasi.Saptamana asta vom sustine un concert in comunele orasului Bacau, si am ca tema sa compun o melodie referitoare pe tema dragostei. Ajutorul meu consta in o inspiratie niste versuri o fraza ceva gen... ziua trece cu greu dar noaptea in visul meu tu imi apari mereu si pot sa te iubesc doar eu caci oricat ti-ai dori din vis nu poti fugi ramai si te iubesc sa pleci doar cand ma trezesc... adica ceva care sa-mi dea o sursa de inspirare sa copt compune niste versuri pentru o melodie.Am rugamintea daca sunteti inspirati sa compuneti macar un vers si va rog din suflet sa nu fie luat de pe internet sau copiat.Pentru ca m-am inspirat de pe google si-mi dau doar versuri de Paula Seling Marcel Pavel etc.Am nevoie de inspiratia voastra cele mai bune 2 versuri primesc funda!

4 răspunsuri:
| AliceIDK a răspuns:

Bafta la fundatie! Uite niste versuri mai jos. Sper sa iti placa
Noaptea trece, vantul bate
Dragoste am, nemarginita
Apropiete de mine!
Esti bun si speriat
Vii aici, pleci acolo.
Ramai cu mine pana dimineata
Apoi te intorci de unde ai venit
Te tin in brate
Tu te zbati
Esti nehotarat

Cred ca eu nu am indeplinit cerinta pe care mi-ai dato crying. Dar poate te inspiri din ceva de la mine.

| Deasonyka explică:

Ziua trece cu greu dar noaptea in visul meu tu imi apari mereu si pot sa te iubesc doar eu caci oricat ti-ai dori din vis nu poti fugi ramai si te iubesc sa pleci doar cand ma trezesc...
Si mi-e dor sa-mi spui asa...Te iubesc iubirea mea...Sa te tin in brate vreau, dar de unde sa te iau dar vreau ceva mai mult!

| artseeker a răspuns:

Da-mi idul tau si te ajut eu. eu scriu cantece de ceva vreme, si daca vrei te pot ajuta cu ce pot:*

| Deasonyka explică (pentru artseeker):

Alex_deasonyka@yahoo.com