| Corina_7008 a întrebat:

Buna TPU este adevarat ca in septembrie scoala va incepe pe 1? multumesc anticipat fundita

Răspuns Câştigător
| Nevermindd a răspuns:

Vacanța de iarnă s-ar putea mări de la două săptămâni, cât este în prezent, la o lună. Prima vacanţă lungă de iarnă, dacă propunerile în acest sens vor fi aprobate, va fi cuprinsă în anul şcolar 2011-2012.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, se arată interesat de propunerea venită din Comisia de educaţie a Camerei Deputaţilor. Daniel Funeriu consideră că ar exista şi argumente de ordin economic pentru cele legate de vremea nefavorabilă sau privind nevoia unei vacanţe mai lungi în perioada Sărbătorilor de iarnă. „Un prim argument este legat de faptul că absenteismul şcolar creşte în cazul unor condiţii meteo defavorabile, specifice iernii. În al doilea rând, se asigură un confort sporit elevilor dacă au mai multe zile de şcoală în septembrie comparativ cu ianuarie, o lună friguroasă şi cu zăpadă, iar, în al treilea rând, este vorba de o scădere a costurilor prin reducerea cheltuielilor comunităţilor locale cu încălzirea", a explicat ministrul Funeriu. El sugerează că şcoala ar putea începe de la 1 septembrie, şi nu de la jumătatea acestei luni, aşa cum este tradiţia în România.

Mai multe detalii pe : http://www.t-a-t-a.ro/......saptamani/

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici programa și nu numai, www.edu.ro
Pa, pa.

| coralia_5862 a răspuns:

Vacanta va dura de pe 18 iunie pana pe 11 sepembrie 100% app fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu doar ca luam vacanta pe 17 Iulie...dar si eu vreau sa stiu pe ce data vom incepe scoala

Răspuns utilizator avertizat
| Jacob27 a răspuns:

Nu

| anytaLP13 a răspuns:

Nuuuuuu...doamne fereste, adica stiu ca incepem pe 12 septembrie

| Lola2 a răspuns:

Nu e adevarat

Poate ma ajuti la ultimele mele intrebari puppy dog eyes

Întrebări similare