Poate nu isi permit. Incearca sa iei legatura cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania sa cauti o sponsorizare pentru calatorie.
Cum a zis Богдан.Nu cred că îşi permit. Încearcă să fii mai înţelegător/e cu ei.E criză
Felicitari!, daca tu simti cu adevarat ca vei castiga concursul asta, atunci nu iti pierde speranta! eu nu pot sa te ajut avand in vedere ca nu ii cunosc pe parintii tai, dar ai putea incerca : vezi si tu intr-o zi, cand au o dispozitie mai buna, pune`i la o masa, adu`ti mapa cu picturile, si incepe sa le explici de ce e asa de important pentru. tine, intelege-i si poarta-te frumos cu ei. daca nu vei reusi, continua sa te duci la concursuri si sa arati lumii ca ai talent si ca iubesti ceea ce faci. Gandeste-te ca in curand vei fi independent si vei putea ajunge in America. Bafta!
Nu stiu ce sa zic e complicat, vezi poate poti primi o bursa de undeva. Trebuie sa afli exact cat costa sa-ti faci o suma si apoi de pe unde poti sa strangi bani, te poti angaja undeva pe vara. Eu te-am ajutat cu ce am putut. SUCCES!
Eşti un Chuck Norris al picturii în România, dar nu ştii că America e un continent? Ce trist...
Buna. Daca ai castigat premiul in Romania, incearca a ii convingi pe parinti ca ai mari sanse sa castigi.
Presupun ca nu te-ai pregatit singur, ai avut profesori buni in spaetle tau. roaga-i pe ei sa vorbeasca cu parintii tai si sa ii convinga de ce esti tu in stare.
Nu trebuie sa fie atat de greu pecat gandesti tu ca e. Intotdeauna e o cale de a reusi, chiar daca trebuie sa tragi tare pana ajungi acolo.
Intreaba-i ce vor sa faca, sau ce poti face tu sa ii convingi.
Daca iti doresti atat de mult sa ajungi acolo vei ajunge, crede-ma.
Succes.