| Qwhik a întrebat:

TPU! Eu sunt talentat la pictura. Asta este hobbie-ul meu. Sunt cel mai bun din Romania. Asta nu e o problema. Prolema e ca vreau sa fiu si din America. Cum am devenit cel mai bun va intrebati? Ia uitati sa va explic. Cand aveam 3 ani, la gradinita eram cel mai bun din clasa la pictura. Apoi, la 7, din scoala, iar acum am 15, si am fost la un concurs de pictura pe tara, si au venit multi copii din Romania. Asa ca, as vrea sa particip la un concurs de pictura in America, ca am auzit ca se va da pe 1 septembrie. Nu ca m-as lauda, dar sunt putin celebru la pictura. Am aparut la televizor, ca s-a dat concursul si la televizor. Si parintii nu vor sa ma duca in America. Asta e problema. Ei cred ca exagerez, dar asta e telul meu in viata, sa devin pictor celebru, exact cum a fost Picasso. Ma rog, dau FUNDA, daca vreti sa-mi spuneti cum pot sa-i conving pe parinti sa ma duca in America. Va rpg! PS: premiul Romaniei a fost un trofeu mare, iar cel al Americii va fi un trofeu si mii de dolari si de-asta imi doresc asa mult. Si parintii nu vor sa ma duca, deoarece sunt ei asa de "morocanosi", ca asa au fost ei mereu si m-am rugat, dar tot ce-aud este "nu, nu, nu!". Fiindca zic ca-mi doresc prea multe. Ajutati-ma! DAU FUNDA!

6 răspunsuri:
| AxelBv a răspuns:

Poate nu isi permit. Incearca sa iei legatura cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania sa cauti o sponsorizare pentru calatorie.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Cum a zis Богдан.Nu cred că îşi permit.happy Încearcă să fii mai înţelegător/e cu ei.E crizălaughing

| ROORA a răspuns:

Felicitari!, daca tu simti cu adevarat ca vei castiga concursul asta, atunci nu iti pierde speranta! eu nu pot sa te ajut avand in vedere ca nu ii cunosc pe parintii tai, dar ai putea incerca : vezi si tu intr-o zi, cand au o dispozitie mai buna, pune`i la o masa, adu`ti mapa cu picturile, si incepe sa le explici de ce e asa de important pentru. tine, intelege-i si poarta-te frumos cu ei. daca nu vei reusi, continua sa te duci la concursuri si sa arati lumii ca ai talent si ca iubesti ceea ce faci. Gandeste-te ca in curand vei fi independent si vei putea ajunge in America. Bafta!

| ela20000 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic e complicat, vezi poate poti primi o bursa de undeva. Trebuie sa afli exact cat costa sa-ti faci o suma si apoi de pe unde poti sa strangi bani, te poti angaja undeva pe vara. Eu te-am ajutat cu ce am putut. SUCCES!

| Woodenpints91 a răspuns:

Eşti un Chuck Norris al picturii în România, dar nu ştii că America e un continent? Ce trist...

| LostInBubble a răspuns:

Buna. happy Daca ai castigat premiul in Romania, incearca a ii convingi pe parinti ca ai mari sanse sa castigi.
Presupun ca nu te-ai pregatit singur, ai avut profesori buni in spaetle tau. roaga-i pe ei sa vorbeasca cu parintii tai si sa ii convinga de ce esti tu in stare.
Nu trebuie sa fie atat de greu pecat gandesti tu ca e. Intotdeauna e o cale de a reusi, chiar daca trebuie sa tragi tare pana ajungi acolo.
Intreaba-i ce vor sa faca, sau ce poti face tu sa ii convingi.
Daca iti doresti atat de mult sa ajungi acolo vei ajunge, crede-ma.

Succes.