| AntiHero a întrebat:

Imi spuneti va rog la desen trebuie sa facem hoinarind prin europa, iar eu am ales Franta imi dati cateva idei de ex sa desenez turnul effel si alte obiecte repede!

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| SkyIsMyLimit a răspuns:

Turnul effel, stejarul regal sin fontaine bleau asta chiar merita..acolo s-au destainuit decretele domnisoarei La Valleire care il iubea pe rege..acesta(Ludovic al XIV)ajungand s-o iubeasca si el! Ea l-a numit un "Soare"..deci uite de unde vine denumirea de "Regele Soare".Vei afla asta daca citesti Viocontele de Bragelonne de Alexandre Dumas!

| DaNeo a răspuns:

O mica idee, daca ai timp o saptamana de exmp de ce nu icnerci sa desenezi Parisul noaptea(orasul luminilor cum se mai numea) eu am facut asa la un proiect si a fost chiar frumos am desenat o parte din paris si am accentuat zona cu turnul "efel" si arcul de triumf... faci cerul mai intunecat si dupa aia fac o schita a orasului/zonei si creionul si dupa aceea ii dai "viata" sau faci totul alb-negru si nuante de gri (daca faci asa creionul B2 ii cel mai bun)

zic asta pentru ca toti cand aud de paris se gandesc la turnul eiffel la muzeul regelui soare si la cateva bulevarde...