| Juiana a întrebat:

In Romania scolile au revista? De ce nu au scolile dulapuri din metal? Cand cantidau la presedintia scolii, n-e spuneau ca o sa faca dulapuri din metal dar cand am auzit ca o sa dam fiecare cate 100 de lei toti am inebunit. FUDA cine poate sa raspunda la "De ce nu se fac dulapuri din metal in Romania".
Poate pentru ca spatiul s, coliilor nu este destul sau poate directorii nu isi permit.

Răspuns Câştigător
| HeliosMetal a răspuns:

Pai in prmul rand, o parte ar fi ca scolile nu isi permit, spatiul ar fi inaccesibil, iar mai important, americanii au scoala de la 9 dimineata la 4 seara, deci stau mai mult la scoala, de aceea le-au pus la dispozitii dulapuri, acelasi motiv pentru care au si cantina.

| Juiana explică (pentru HeliosMetal):

Se declara castigatorul.

15 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Si eu m-am intrebat asta...de ce nu putem avea si noi cum au scolile din America? sad

| Juiana explică (pentru pwp):

Pai aia din America daca ar traii ca noi cred ca s-ar da cu capul de pereti (unii dintre ei), fetele din America isi pun tapet pe pereti roz, se intalnesc de la 11 ani cu baieti.Bine ca noi suntem mai rezistenti.

| Deliiiia a răspuns:

Scoala noastra are mai multe reviste si unele clase au dulapuri. Nu ne putem compara cu scolile din strainatate...

| schmoll a răspuns:

Mai bine iti raspund cu o intrebare, pe cine intereseaza de situatia invatamantului din Romania? avem carti? avem profesori buni? avem elevi care sa invete?(mai sunt si exceptii)

| Juiana explică (pentru schmoll):

Desigur ai dreptate, suntem copii si nu este treaba noastra cu ce se discuta la PROTV dar trebuie si noi sa stim cum este cu scolile.

| Letty03 a răspuns:

DA. Romania nu-si permite sa cumpere atat de multe dulapuri. iti dai seama ca ar fi milioane de bani cheltuiti.

| Juiana explică (pentru Letty03):

Dar statul da bani la scoli, nu?

| Juiana explică (pentru Juiana):

Sau bugetul scolii se trage din revistele si taberele organizate?

| Juiana explică:

Peste 3 mesaje de ID unic o sa declar castigatorul.

| felisbalan a răspuns:

Te inteleg, cred ca ideea cu dulapurile de metal vin din concluzia ca ai vazut multe filme, si da, ar fi mai bine ca scolile sa aiba dulapuri de metal, asa nu vom mai duce fiecare cartile.Dar asta doar in America se poate face asa ceva.Ei au destui bani ca sa faca dulapuri de metal.Pot sa te ajut, in principiu ca nu exista dulapuri de metal.Organizeaza un protest legat de asta, fii increzuta in sine, dar sa stii ca cu revista, la mine in clasa m-am decis eu sa fac o revista saptamanala, si n-am mai vrut.Ei, sper ca te-am ajutat.

| Juiana explică (pentru felisbalan):

Da, m-ai ajutat si iti multumesc!

| felisbalan a răspuns:

Chestia cu revista, sau mai bine zis ziar al clasei, daca vrei asa sa spun, e o idee formidabila, mai intai fa un ziar al clasei, si apoi daca merge bine poti continua, cine stie poate devi intr-o zi sefa clasei.

| Juiana explică (pentru felisbalan):

Deocamdata avem un sef.