| Radioactive a întrebat:

TPU! Nu vreau sa va plictisesc cu micile mele scrieri dar as avea si eu nevoie de o parerebatting eyelashes

"Inca simt jocul amintirilor.Imi aduc aminte de fiecare clipa in care buzele tale rozalii mi-au atins obrazul cald. Dar amintire buzelor tale s-a cam pierdut, daca ma gandesc mai bine singurul lucru pierdut e speranta! Speranta unui nou inceput, tu m-ai uitat! Oare am fost pentru tine doar un simplu pion de pe tabla de sah? Oare uitandu-ma acum inapoi te voi vedea pe tine? Iti lipsesc? Daca doreai de la bun inceput doar o joaca de doi adolscenti de ce nu m-ai spus si m-ai lasat sa te astept zi de zi, nopate de noapte. M-ai pus sa pastrez in suflet speranta ca te voi revedea. M-ai pus sa te pastrez in inima mea. Eu am incercat din rasputeri si te-am pastrat caci imi esti drag. Dar tu nu m-ai pastrat! M-ai facut sa cred ca dragostea e amara, poate chiar o fi. Dragostea ta a fost amara, dar a fost macar reala? Sau mi-ai soptit clipa de clipa minciuni ce rasuna in mintea mea si nu le pot uita? Speranta si dorinta s-au pierdut de mult.Cand am observat ca tu nu te vei mai arata inca speram ca te voi mai revedea intr-un vis ori cosmar, mi-era indiferent. Cheia de la a mea inima se afla inca in posesia ta... Te rog da-o inapoi! Mi-ai furat tot ce am avut. Cu lacrimi in ochi ma imbarbatez in fiecare seara. "Se va intoarce!" imi spun si stiu ca incer doar sa dau glas unei voci mincionase. Nu pot crede cuvintele mele, daramite pe ale tale?! Vocea ta ar fi ca o mangaiere pentru mine, dar nu o voi mai auzi niciodata. Vesmantul negru si casa parasita doar dovedesc ca tu ai existat si ca nu te vei mai intoarce niciodata. Caci eu sunt vie, tu esti mort..."

Ei, ce credeti?

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Depinde de varsta! Pentru clasa a6a...merge!

| Radioactive explică:

Mersi mult si cantareatzo, terminati va rog cu spam-ul asta!

| trifescugabriela a răspuns:

Foarte dragut! Deci esti geniala! Bravo!

| HrănescPorciCuLingurţa a răspuns:

Wow, ce n-as da sa am si eu macar o optime din talentul tau la scris! Tare frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne,genial!
Foarte frumos. Bravooo! Te pricepi nu gluma! Si sincer, nu cred ca ne plictisesti deloc!
Tine`te de scris.pentru ca ai talentwinking. Piisu` happy

| mixing101 a răspuns:

Suppper!

| Tuca a răspuns:

Frumos, ai talent.
Mergi undeva la un cerc de poezii, e pacat sa irosesti un asa talent.
Cine iti da spam? angry ce e invidia prea mare x(