| emmyl a întrebat:

Bună TPU!
Puteți să-mi spuneți câteva nume de romane petru copii de 10-13 ani?

6 răspunsuri:
| DomGoe a răspuns:

"Codul lui Da Vinci" de Dan Brown

| Anonim693 a răspuns:

Singur pe lume
Mica printesa
Miradoniz
O plimbare de neuitat
Baltagul
La Medeleni
Ciresarii
Capitan la 15 ani
Eu le-am citit si mi-au placut, sper sa iti placa si tie! Bafta!:*

| blonda90 a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea de mihail drumes
maiytrei de mircea eliade
nunta in cer de mircea eliade
romanul adolescentului miop de mircea eliade
panza de paianjen de cella serghi
lorelei de ionel teodoreanu
invitatie la vals de mihail drumes
Singur pe lume - hector malot
Robinson Crusoe-Daniel Defoe
-enigma Otiliei-G. Calinescu

sper ca te-am ajutat! :*

| yoyoyoyo_3267 a răspuns:

Depinde de gen, daca vrei filozofie citeste plesu, dar ma rog e cam greut, am 12 ani si totusi am citit cu mare placere, aventura poti si harry potter, face bine la stomaclaughing, sau vraciul ( ucenicul vraciului ), oricum poti citi si capcana, nu recomand clasicele la medeleni, in general sunt plictisitoare si au doar intrigi care sa te faca sa inveti ...destul de comuniste, parerea mea, oricum daca vrei sa fii mai special, mai cool, citeste in general carti straine, de autori necunoscuti, dar sincer ...eu as citi comentarii, blogguri, deocamdata ma relaxez, apoi incep cu greul

| Yamx a răspuns:

Cele patru volume din "La medeleni" de Ionel Teodoreanu sunt foarte potrivite varstei de 10-13 ani. Sau "Singur pe lume" de Hector Malot, "David Copperfield" - Charles Dickens, "De veghe in lanul de secara" - J.D. Salinger, "Harry Potter" - J.K. Rowling, seria Amurg de Stephenie Mayer sau carti de Jules Verne ca: Ocolul pamantului in 80 de zile, Capitan la 15 ani, De la pamant la luna, Doi ani de vacanta, Arhipelagul in flacari etc. Daca vrei carti "moderne", ca sa zic asa, gasesti recenzii cate vrei aici http://sayukisbookblog.wordpress.com/ [uita-te la categorii].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Intră pe http://lecturirecenzate.ro/ În josul paginii găsești lecturile recomandate pentru acestă vârstă.