Vai de capu tau! Ce naiba ai cu toata lumea? Lasa mai oamenii in pace! Pe mine ma tampesti cu shaorma pe Daniel cu prezervativu, altu, nu are creier ca joaca fotbal! Da ai grija de viata ta nu de a altuia
1)Te arunci de pe WC.
2)Dupa ce ai cazut de pe WC incepi sa plangi.
3)Dupa ce ai terminat de plans te apuci sa........Pfff nu am inspiratie.
Cat de prost poti fiii...
Yeap, eu sunt prostul. Absolut. Tarane analfabet care esti tu taran. Si prostalau pe deasupra.
Pai n-am grija de viata ta. Ma sterg cu ea undeva, esti neimportanta pentru mine. Esti o nulitate si asta vei fi si tu, si asta de mai sus. Doar fac misto de prosti, ma distreaza asta.
Du-te dracu de curvar iesit din cur facut din eprubeta.probabil ai 5 ani la mintea p care o arati
Mneah, frate, asta este. Eu, spre deosebire de tine, ***.
Daaaaa... ce lucruu
Vai de capu tau! Ce naiba ai cu toata lumea? Lasa mai oamenii in pace! Pe mine ma tampesti cu shaorma pe Daniel cu prezervativu, altu, nu are creier ca joaca fotbal! Da ai grija de viata ta nu de a altuia
Roboti? Sau ce vrei sa spui. Cred ca ai mancat prea multe dulciuri. odihneste-te!
Hahaha...ce amuzant.
deja am gasit o solutie...lol
"Lol".Eu tot sunt de parere ca ar trebui sa te arunci.Vezi sa nu omori pestii cand pici in apa.
Am gasit 2 masculi guppy.asta era o intrebare asa de misto
Wtf,esti cu capul? ai auzit ca au clonat unii o oaie si acum tu vrei sa creezi pesti?))
Nana13HopeAndSucces întreabă:
tzus întreabă: