| Hirockers a întrebat:

Vreau sa-mi recomandati si mie niste carti de dragoste gen: cuplul trebuie sa se desparta. vor rezista oare pana cand el se va intoarce?(ceva tip distanta) sau daca 2 oameni sunt sortiti sa fie impreuna, ei vor fi, chiar daca ceva ii separa. Vreau neaparat sa citesc ceva in genul! V-as ruga sa ma ajutati cu multe titluri de carti.am sa dau funda, insa nu imi place sa mi se dea un raspuns in schimbul unei funde banale. vreau sa vina din inima.intelegeti voi

6 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Pai citeste Pretul sangelui de Tanya Huff, e o poveste superba cu un triunghi amoros.
Ar mai fi: Fata din vis, Adam si Evelyn

| Mihaela a răspuns:

Hei. Pai nu prea am citit carti de genul asta, incearca P.S I love you, sau Twilight toate 4 daca nu le-ai citit. Eu m-am apucat sa scriu o carte, dar pana o public mai e; poti astepta pana atunci. Este tot asa vorba despre doi indragostiti care trec prin diferite situatii impreuna si etc, si o sa se numeasca 'Unele povesti de dragoste nu mor niciodata'.
Haha, sper sa-mi cumperi cartea.laughing Succes cu cititiul si sper ca ti-am fost de folos!
Numai bine!

| bebetho a răspuns:

Maitreyi de Mircea Eliade cred ca e exact ceea ce cauti.

| trifescugabriela a răspuns:

Nickolas sparks- O plimbare de neuitat

| maria1234 a răspuns:

Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks si cred ca si P.S: I love you se potriveste cu ce vrei tu dar nu mai stiu autorul.

| pisi777 a răspuns:

Paola calvetti - iubirea secreta. inca nu am citit-o dar e ceva in genul