Ideile par cumva interesante dar scriitura e ...de groază. Face impresia că parcă nu ai fi român.
Un scriitor ( mă rog, fie el şi poet!) care nu stie să scrie în conformitate cu regulile limbii pe care o vorbeşte e ca un... cadavru viu. E ca un corp care nu are umbră, ca un cap fără creier.E un non-sens.
Învaţă, mai întîi, să scrii româneşte!
Presupun ca textul de fata vrea sa serveasca drept material de lucru pentru o piesa hip-hop nu? (nu mi-o imaginez drept o poezie intr-o stare de fapt). Textul nu-i tocmai rau, desigur ca piciorul metric ''iti fuge'' constant dar e de inteles in conditiile in care abia te-ai apucat de scris. La ritm asadar ar mai fi de lucrat dar si la asa numitele ''trageri la rima'' pe care le-am intalnit. La masura ar fi de asemenea inca mult de munca. Ceea ce m-a suparat insa a fost faptul ca scrii cu ENORM de multe greseli (exemple elocvente: adoptie in loc de adoptie, sevraji in loc de sevraj si lista continua). Cred ca aici ai cel mai mult de lucru. Iti recomand sa citesti mai mult de acum inainte pentru a scapa de aceste gafe totusi impardonabile. Te incurajez insa sa continui sa scrii.
Sunt niste versuri pe care cu greu le poti citit pana la capat. Evident, datorita incarcaturii emotionale si suspansului care te prinde deja dupa ce citesti 2-3 versuri. Ador si faptul ca "poetul" este mentionat de 18 ori in aceasta poezie.
Succes pe viitor si multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta ocazie, de a citi o poezie impecabila din toate punctele de vedere.
Ai cont de 2-3 zile si deja ai raspuns la 170 de intrebari
De fapt vreo 250...
Ia stai, mă spionezi?
Eu? Nu, nu...
Mincinoasă mică...
Chiar nu mint...la fiecare intrebare era si un raspuns de al tau
Ee nu...
Şi te-ai uitat tu la 170 de întrebări?
Si doar 8 funde . Trist.
Illuminati...
Nu chiar.Ti-am vizitat putin profilul.
Raspunde la abureala
Hai că uşor uşor scot adevărul.
Mâine descopăr că mi-ai vizitat şi profilul de facebook.
Dami link-ul si il vizitez si pe ala.Din curiozitate cati ani ai?
Am 7 ani jumate.
Ce dai pentru profilul de facebook?
Pleaca mai de aici la 7 ani jumate debea stii sa scrii.
Iti dau ce vrei.
Hopa. Cred că am fost descoperit. Cum de ţi-ai dat seama că nu am 7 ani jumate? Nu prea multă lume îşi dă seama de asta...
Ce vreau? Vreau un sân.
Nu se poate.
Perfect atunci. Îi vreau pe amândoi la pachet...
Fan curier sau poşta română? Cum îi trimiţi?
Nu se poate nici unul.
Pervers mic.
Eu sunt pervers?!
Păi nu ai spus tu că îmi dai orice vreau?
Dar indecisă mai eşti fetiţo...
Eu fetita? Cred ca sunt mai mare ca tine.
Crezi prost
Ce mare eşti tu? Marea Mediterană? Marea Neagră?
Niciuna.
Atunci de ce spui că eşti mare? Că nu eşti.
Ma refeream la ani.
Mai mult de 14 ani nu ai.
Mihaela,doar pentru că tu ai 15 ani asta nu înseamnă că orice persoană diferită de tine, care gândeşte altfel, are sub 15 ani.
Înţeleg că te crezi superioară, sau cel puţin vrei să pari, dar nu-ţi merge
Nu ma cred superioara, dar m-au deranjat raspunsurile tale asta e tot.
Din cate vad imi stii si varsta si celalalt nume.
Dacă vrei îţi zic şi unde stai şi la ce liceu mergi...
Ne cunoasteam?
Posibil...poate că nu, poate că da.
Spune-mi la ce liceu merg?
Turism şi alimentaţie...
Sigur ca nu.
Gresit.Si este profilul de la liceul respectiv.
De la Kogalniceanu?
Da.
Na vezi că ştiu tot
Taci! Te-ai uitat la intrebarile mele si ai vazut.
Greşit.
Pot sa stiu si eu cum te cheama? Esti din Focsani?
Daca tot spui ca ma cunosti.
Dar unde am spus eu că te cunosc măi fetiţo? Eu am spus că e POSIBIL, nu că e 100%.
Este foarte frumos. Atunci cand scrii o poezie trebuie sa iti transpui sentimentele pe care le simnti. Cand cititorul citeste poezia trebuie sa ii creeze o anumita stare emotionala. Tu ai reusit sa faci asta. bravo si SUCCES in continuare. Sper sa ajungi departe.
"Sentimentele pe care le simnti"? Manolescu2 te faci.