Buna! ma numesc adelina si ti-as propune sa scrii o gama despre,, intrebati-o pe sharly''adica oamenii sa ii spuna diferite probleme si ea sa le raspunda(nu este raspunsul meu ...nu e original)
Exemplu : poze cu clasa
poze cu fiecare
in fiecare nr o poza a unui coleg si caracterizare si un lucru minu nat care l-a facut
Pai ati putea sa faceti ca in fiecare numar al revistei, sa fie un articol despre un coleg, in care sa il caracterizati fizic si moral. Puteti sa mai adaugati o rubrica cu horoscop. Poti copia horoscopul dintr-o revista noua. Poti face si o rubrica despre fashion. Gasesti multe idei geniale despre aste pe google si in reviste de moda.
Ai putea pune poze din excursii, articole despre moda [fete&baieti], un interviu in care unul sau mai multi profesori va raspund la intrebari, o pagina pentru fiecare coleg, in care sa scrie ce ii place, visele lui, aspiratii etc. de asemenea ai putea scrie ceva despre olimpiade/concursuri/activitati/voluntariat la care ati participat...
sper ca te'am ajutat :*
Pai ai putea sa scrii despre cei mai buni copii din clasa, care s-au implicat in diferite campanii, concursurile la care ati mers, ce punctaje ati obtinut...
sarbatoritul saptamanii
horoscop
sper ca te-am ajutat
Cine cu cine sa sarutat, cuplat.
Si tampeni din acele despre note; nota cea mai slaba la testul x.
Si multe poezii amuzante, daca chiar vrei sa ti se cumpere trebuie sa faci chesti necurate!
Am făcut un răhățel
Și l-am numit Floricel
Că arăta ca o floare
Și mirosea a cicoare
stefanmarina2000 întreabă:
Duduc întreabă: