| UnusualArt a întrebat:

Bună tuturor! Am creat recent o pagină de facebook cu accesorii din lut polimeric, unde am adăugat și o categorie mai "specială" : pandantive steampunk. Problema este că nu prea știu cum să o promovez, deși, zic eu (cu riscul de a părea lipsită de modestie) că sunt chiar interesante și originale. Puteți să mă ajutați cu sugestii, vă rog? V-aș fi foarte recunoscătoare.
Și... dacă vreți și considerați că merită să aruncați o privire, puteți să accesați pagina mea aici https://www.facebook.com/......2985883007
Mulțumesc mult!

8 răspunsuri:
| Chu a răspuns:

Buna.
Frumoase si chiar originale creatiile tale, felicitari.
Din cauza plictiselii zilele astea am tot participat la concursuri pe facebook.
Astfel am gasit o pagina Fluffy World care organizeaza diverse concursuri in colaborare cu alte pagini. Colaborarea asta se face astfel de ex tu oferi un produs ca premiu si ei organizeaza concursul prin like si share la produsul tau ( nu am explicat prea bine scuze).
In felul asta pagina ta devine cunoscuta.
Sper sa te fi ajutat cumva.
P.S: O sa share-uiesc pagina ta unor prietene

| UnusualArt explică (pentru Chu):

Mulțumesc mult! Este foarte frumos din partea ta. O să vizitez pagina aceea și sper să meargă. happy

| Wøodenpints a răspuns:

Da, foarte originale. Nici nu am mai văzut aproximativ aceleași modele pe restul site-urilor care vindeau chestii de genul.
Când ai pretenția să faci ceva original, nu-i întrebi pe alții ce sugestii au. Asta trebuie să vină de la tine, altfel o să sfârșești făcând tot restul vieții inimioare cu cranii și pe pikachu din mămăligă/plastelină/lut sau din ce-i faci tu.

| UnusualArt explică (pentru Wøodenpints):

Foarte interesant răspunsul tău și ...amuzant în același timp. happy Mulțumesc mult pentru sinceritate și pentru bunăvoința de a-mi răspunde la întrebare. În orice caz, eu nu mă refeream la sugestii pentru accesoriile pe care la fac, ci pentru cum să-mi promovez pagina. Nu aș cere părerea nimănui despre cum să le fac, prefer să le păstrez dacă par atât de inestetice pentru cei care le privesc. Încă ceva. am înțeles aluzia ta și tonul indiferent al enumerației (ceva de genul :''nu-mi pasă din ce le faci''), dar..serios, cine face accesorii din mămăligă?! laughing)
Apreciez totuși faptul că mi-ai vizitat pagina. Mulțumesc mult!

| Wøodenpints a răspuns (pentru UnusualArt):

La cât de diferiți și ciudați vor să pară unii, ar fi în stare să facă chestii de genul și din căcat de câine sau sânge închegat.
Am mai văzut eu rochii dincarne și chiloți din piele de om...
Și dacă ești așa sigură căce faci tu e net superior celorlalte chestii de genul, nu ai nevoie de reclamă. Produsele bune își fac singure reclamă. Deci, ar fi mai bine să te chinui să îmbunătățești calitatea decât să te concentrezi pe promovare.

| UnusualArt explică (pentru Wøodenpints):

Mulțumesc mult pentru sfat! Deși ezitam la început să-mi fac cont aici doar pentru o întrebare, realizez că îmi este mult mai util decât mă așteptam. Și desigur, e adevărat ce spui, în lumea asta toți aleargă după atenție și născocesc tot felul de idei pentru a ieși în evidență. În ceea ce mă privește, este ultimul lucru pe care mi-l doresc, eu vreau doar să fac ceea ce-mi place, indiferent de cum voi fi criticată. La promovare oricum nu mă pricep, cred că îmi lipsește gena de afacerist. happy Mulțumesc mult din nou!

| LioErnest a răspuns:

Poti incerca prin schimburi de like-uri, dar poate dura destul de mult!
daca ai prieteni care sa dea share-uri (ca sa vada si prietenii lor)...
sau poti apela la metoda facebook-ului de a aduna fani "advertising"..doar ca asta se plateste destul de mult!

si eu am o pagina, dar pe alt domeniu. like:
http://www.facebook.com/mondenpunctro

| UnusualArt explică (pentru LioErnest):

Mulțumesc mult de răspuns! O să încerc unele dintre metodele sugerate de tine.
De asemenea, deși nu mă interesează absolut deloc viața mondenă, pentru că e plină de compromisuri și superficialitate (adică serios...să fii vedetă în zilele noastre presupune să te dezbraci -eventual de tot- și să fredonezi, în playback, evident, versurile unui cântec, de care, ironic, să constați mai târziu că a fost plagiat), o să dau ''like'' paginii pe care o administrezi. Îmi cer scuze pentru asta, nu am nimic personal cu tine, doar că am văzut niște postări acolo care mi-au amintit de aversiunea mea față de așa-zisele ''vedete ''. Mult noroc!