| Condratt a întrebat:

Am o icoana de peste 200 de ani(aproximativ 230 de ani), pictata cu niste acuarele speciale, de parca ar fi bucatele de foita lipite(nu prea pot sa explic in cuvinte, as fi pus o poza dar...nu se poate), aveti vreo idee cam cat ar costa sau unde as putea gasi un evaluator in Suceava? Va multumesc mult... cel mai bun raspuns primeste

Răspuns Câştigător
| caractere a răspuns:

In strainezia poti sa iei bani mai frumosi, daca vrei sa o vinzi.
Evaluatori buni sunt in Buc.
Nu te lua dupa evaluari facute de te miri cine, indiferent cum iti par acestia la o prima privire!
Poti incerca la case de licitatii o evaluare(dar pana si aici sunt estimari ce pot fi facute in facut. de interese).

8 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Pacatosule.poate citeste ema de pe 'religie', si ai dat de dracurolling on the floorrolling on the floor

| Condratt explică (pentru a1doru):

Kare.ema?rolling on the floor

| a1doru a răspuns (pentru Condratt):

Ema e Papa categoriei religierolling on the floorrolling on the floor

| Condratt explică (pentru a1doru):

Nu are nimic, eu zic ca sunt guru al economieirolling on the floorrolling on the floor

| Millanteria a răspuns:

Nu stiu unde, cand, ce, dar stiu un lucru. Va costa extrem de multwinking

Răspuns utilizator avertizat
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai ai dat de noroc si norocul nu-ti da drumul la picior, pret incredibil de mare nu vei gasi, la noi e mai greu sa gasesti pe cineva care sa evalueze, de obicei se incearca la un magazin cu specific

| MihaiDan1983 a răspuns:

Salut pentru evaluatori in Suceava si in orice judet al Romaniei, caute pe www.anevar.ro. Cauta evaluatori de bunuri mobile in Suceava, insa initial trebuie sa ai o evaluare tehnica a bunului, iar pentru asta trebuie sa contactezi o casa de licitatii, de exemplu artmark.ro