| Schloss a întrebat:

Buna tuturor,
ce seriale de dragoste inteligente (accentul pe inteligente, va rog) imi puteti recomanda?

10 răspunsuri:
| Coco2730 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa te trezesti. Seriale de dragoste inteligente? Dormi? In caz ca nu stiai, cei de la Hollywood nu arunca gunoiul de la un film, ci il transforma in seriale. Dragostea in general nu e prezentata prea intelligent nicaieri, deci rareori vei intalni vreo iubire inspirata de Sf. Augustin si Erich Fromm. In plus, dragostea de care vorbim de obicei e ceva visceral, ceva ca o nevoie(copularea e o nevoie) si sunt slabe sanse sa treaca testul inteligentei. Asadar, ce se intampla cu tine? Hai sa spunem, in ciuda intrebarii tale slabe, ca The Beauty and the Beast ar fi un serial de dragoste pentru persoane mai inteligente.

| EvaneSScence a răspuns:

Nu e serial e un fel de miniserie " Mandrie si prejudecata" englezesc, cu Colin Firth.
Nu stiu la ce te astepti, replici savuroase? Intrigi?

Răspuns utilizator avertizat
| tenshi261 a răspuns:

Gossip girl e super :X ti-l recomand cu mare drag

| silvipisicutza a răspuns:

Ce zici de The Vampire Diaries? Acum nu stiu cat este de inteligent, dar mie imi place mult.

| xPatriciaa a răspuns:

Gossip girl -E cel mai tare serial si pune accentul pe inteligenta, bani, santaj!

Merita vazut sincer. Sper sa iti placa.

Pa kiss

| cristi11cristian a răspuns:

Prison break -(dragoste poate fi de mai multa feluri - ex: dragostea de frate ) iar accentul e pus pe inteligenta si pe desupra e addictiv

| AnaHash a răspuns:

The ugly truth;
Love and other drugs;
Sincer nu prea știu ce sa iți recomand ca nu înțeleg la ce te referi când spui "inteligente" happy

| AnaHash a răspuns:

Am uitat sa menționez ca alea erau filme, nu seriale (Cele recomandate de mine)

| oanaiana a răspuns:

Grey's Anatomy- Anatomia lui Grey, e vorba despre o fata Grey care devine stagiara la un spital, se indragosteste de un neurochirurg, cand afla ca e casatorit se indragosteste de un vetrinar, neurochirurgul divorteaza si trebuie sa aleaga dintre el si veterinar, are si o buna prietena, tot stagiara in acelasi spital. Parintii ei sunt despartiti, iar mama sa are azheimer, de la neurochirurg invata cum sa opereze si devine un bun doctor, serialul continua pana cand incepe primul an de indrumator si va continua, inca nu au aparut toate episoadele, poti sa il vizionezi online de la inceput gratis.

Întrebări similare