anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de curand am inceput un fel de afacere online. sunt pasionata de desen si am decis sa fac portrete in creion, 20 ron portretul. pentru mai multe detalii va invit pe blog.
vreau sa imi fac reclama si sa imi impartasiti din experienta vostra in legatura cu afacerile online, cei care stiti. eu sunt mai veche pe site, dar nu am mai putut activa contul acela (Blonda).

10 răspunsuri:
| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Sunt oribile, de ce ar vrea cineva să cumpere aşa ceva? Tu funcţionezi pe post de indigo, scuteşte-mă.
Învaţă anatomia, construcţia unui portret şi valoraţia înainte să-ţi vinzi fudulă "portretele".

| Portretecreion a răspuns (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Uitandu-ma la posturile tale anterioare legate de orice, mi-am dat seama ca ai cam intrat in conflict cu multa lume de pe aici datorita jignirilor.
eu nu functionez pe post de "indigo" nu copiez in nici un fel. eu depun multa munca in ceea ce fac, 3-4 ore portretul si n-o sa las ca munca mea sa fie bataia de joc a unora ca tine. ai face bine sa fii un as in domeniu si sa vii si cu niste creatii de-ale tale ca sa vada si nestiutorii ca mine "anatomia si constructia unui portret", altfel postarea ta nu are nici o credibilitate. de d-astia ca tine e plina lumea.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru Portretecreion):

Ce legătură au răspunsurile mele anterioare? Crezi că-s un fel de "hater", care se ia de oricine fără motiv? Ei bine te dezamăgesc, căci nu fac asta.
Oi fi eu cinică, dar nu consider că-i ceva rău în asta. Problema e la tine, nu la mine. Ţi-am zis ceea ce am avut de zis, şi ţi-am dat şi un sfat; ce mai doreşti? Doar pentru că nu am îngenunchiat în spatele tău şi nu te-am pupat în dos înseamnă că problema e la mine?
Şi nu degeaba am zis că funcţionezi pe post de indigo, portretele alea arată ca şi când le-ai copia după nişte poze şi le-ai măzgăli niţel cu un creion ieftin HB. Nu aşa se realizează nişte portrete. Şi puţin îmi pasă că-ţi ia un portret 3-4 ore, îţi iroseşti timpul degeaba, arată mizerabil când le termini.
De asta ţi-am spus şi mă repet, eşti încrezută dacă îndrăzneşti să vinzi desenele alea. Îţi baţi joc de oameni pe faţă.
Şi nu sunt un as în domeniu, dar ştiu câte una sau două chestii despre desen, că-s la un liceu de artă; dar tu trebuia să ştii asta, având în vedere că te-ai "uitat" la "posturile" mele anterioare, nu?

Draga mea, nu inteleg ce ti-am facut eu, dar nici nu imi bat capul. poate pentru ca vrei sa castigi bani din arta si te oftici cand vezi pe altii care vand acelasi lucru cu bani mult mai putini. asta te lasa fara potentiali clienti, mai ales in Romania. am inteles ideea dar nu e vina mea. neavand faimosul "liceu de arta" nu vand "mizeriile" astea cu preturi exorbitante. si poate de aia am clienti, nu atatia cati mi-as dori.
nu ma asteptam sa primesc laude dar nici jgniri. mai ales ca esti total paralela cu ceea ce am intrebat eu in postarea mea. asadar ai venit chitita pe treaba sa ma jignesti.

Lol, tu nu înţelegi nimic, nu-i aşa?
Wow.
Nu mi-ai făcut nimic, mi-am zis părerea, am dreptul s-o fac şi-l folosesc. Şi nu mă oftic, cum să spui aşa ceva? Ce anume din ce am scris trădează oftică? Am menţionat faza cu liceul de artă nu ca să-ţi îndes în făţău şi să mă laud, nici pe departe, ci ca să vezi că nu mă trezesc bolborosind căcaturi aiurea. Şi nu e vorba că-s preţurile prea mari, CI CĂ-S PREŢURI PE ELE. Cum să vinzi desenele alea? Caută site-ul deviantArt.com pe net şi vezi acolo artişti, compară-ţi desenele tale cu ale lor şi apoi vezi dacă mai ai tupeul să le vinzi. Cunosc oameni care sunt mult mai talentaţi ca tine dar nu îndrăznesc să-şi vindă lucrările, şi te trezeşti tu, cu căcatul ăla împrăştiat pe foaie să-i pui preţ şi să vrei să-l vinzi? Preţul nu dă valoare, valoare pe care desenele tale nu o au.
Mă rog, văd că ai scris că ai "clienţi", ok, bravo ţie. Oricum faci asta doar pentru bani din câte văd, nu e nimic diferit cu vânzarea pe tarabă a cartofilor. Dacă există oameni atât de proşti care chiar pun botul la desenele alea şi le cumpără, sigur o merită, proştii există ca să fie controlaţi şi fraieriţi de oameni de la "nu atât de proşti" la mai sus.

Şi încă o chestie, nu mă lua cu "draga mea", e de prost gust.
Nu-ţi sunt dragă nici cât jegul din călcâie.

Hai fah mars odata d-aci am fost diplomata pana acum dar chiar nu mai permit bataia asta de joc la adresa mea. fa pasi, se vede ca esti o frustrata dusa cu pluta. d-aia nu te sufera lumea pe aici. crezi ca daca ai un **** de liceu de arta la care nici macar nu faci desen ci doar stii "2-3 chestii" poti sa iti dai cu parerea ca o cunoscatoare? fiecare face ce crede si cum vrea ca sa isi castige existenta. pana la urma de ce trebuie sa ma intereseze pe mine ca iau painea de la gura altora care vand "arta" mai scump? daca pana acum apreciam artistii astia cu scoala, acum chiar mi se rupe de ei. clientii mei nu sunt niste prosti doar pentru ca nu cumpara "arta parafata cu studii'. ai venit sa te bagi si tu in seama si sa iti etalezi frustrarile, ca oricum esti offtopic. hai pa

Deci ţi-ai arătat în sfârşit adevărata faţă de târfă agramată?
Nu dau doi bani pe cine mă suferă şi pe cine nu nici măcar în viaţa reală, darămite pe un site. Greşeşti, nu-s nici frustrată, iar dusă cu pluta, hmm, n-am ajuns chiar acolo. Ţi-am mai spus, nu aş fi menţionat de liceul la care învăţ, dar dacă n-o făceam începeai să spui că mănânc aici căcat fără să ştiu de fapt despre ce-i vorba, am menţionat ca răspunsurile mele şi să aibă o anumită însemnătate. Şi la liceele de artă de fac ore de specialitate, dar tu n-ai de unde să ştii.
Din câte văd eşti o târfă cu impresii de artist. Sau nici măcar atât, dat fiind că nu eşti în stare să accepţi critică, sfaturi ş.a
Cheers, continuă să scuipi oameni în faţă plătită.
Însă, încă o chestie: îmi e scârbă de tine şi de ăştia ca tine care se apucă să deseneze fără nici un respect faţă de artă şi complet dezinteresaţi.

| FulgerMQ a răspuns:

Si care e blogu? laughing)

| Portretecreion a răspuns:

Http://portretee.wordpress.com/ acesta :) e un blog inca la inceput, dar o sa mai adaug...