Pai...6-7 knm nu e asa de departe. o poti chema odata la un suc sau ceva si sa vorbiti >
Omule, lasa mama dracului internetul, si cere-i numarul de telefon.
Nu pe mess se face treaba...
Cere-i dracului numarul de telefon, intalneste-te cu ea, iesi cu ea la un suc, intr-un parc, ai grija ce vorbesti cu ea, sa nu inceapa usor-usor sa te considere-un prieten, vezi cum te comporti cu ea, daca ai prilejul, si crezi ca accepta, nu e de-aia sclifosita, prin parc, o mai iei in brate din joaca, mai faci una, alta...
Lasati dracului internetul, parca vad ca apar pe-aici comentarii de genul: Lasa-i comentarii pe facebook "ce mumoasa esti".
Apropo de cuvantul "mumos", cred ca e cel mai idiot cuvant folosit de generatia tanara.
Bafta la agatat!
Draga daca unui om nu ii spui ce vrei de la el DE unde vrei sa stie? Gandeste-te Crezi tu ca viseaza ea noaptea ca tu o placi Parerea mea spune-i sa nu ramai fara ea si pe urma sa-ti para rau Drumul scurt este cel mai sigur Ii spui si gata ce poate sa-ti faca va spune da sau nu ESTE Eu am impresia ca tie iti este frica sa nu fii refuzat Oare am nimerit-o? Vorbeste draga daca nu exista COMUNICARE si RESPECT intre doi oameni nu mai exista nimic Asta este parerea mea
Mah! Sunt fata!Bunnycute...ce baiat si-ar zice iepuras dragut? Si eu vreau sa aflu daca un anume baiat chiar ma place.