Deci nu am inteles:
1. vrei sa scrii o carte aka sa fii autor?
2. daca vrei sa scrii o carte, pentru ce iti mai trebuie o a doua carte?
3. daca tot iti iei o a doua carte, de ce sa aiba paginile albe? Asta exceptand faptul ca in viata mea nu am vazut o carte ( publicata\tiparita), nu pun la numar "Tot ce stiu barbatii despre femei", care sa aiba foile albe...
Mai lamureste-ma inca o data, te rog, ce vrei mai exact sa faci.
Bun deci vreau sa scriu o carte aka eu sa fiu autorul.
2
cartea,manuscrisul vreau sa il realizez pe o carte cu foi albe un fel de agenda doar ca nu are data si nici linii si nimic. este o carte ca oricare alta doar ca poti sa iti scrii povestea pe paginile ei e ca un fel de jurnal.in stilul asta arata cartea
3 vreau sa stiu de unde se cumpara aceste agende cu foi albe. sper ca te-am lamurit
Ok, am inteles acum. Stiu ca se gaseau la papetarie, sub denumirea de caiet maculator. Eu ti-as recomanda altceva. Sa scrii continutul la calculator( asa o sa fie mai usor de citit pentru editor, si o sa aiba un aspect mai placut) si apoi sa mergi cu printurile la indosariere. Imi aduc aminte ca a mai intrebat cineva ceva asemanator Caut si revin.
K, era vorba despre intrebarea asta. http://www.TPU.ro/......rte-da-ai/ Bafta!
Cartea o scrii unde vrei tu, apoi te duci cu ea la o editura si ti-o printeaza ei. Dar costa si sunt sanse ca editurile sa te refuze.
Duduc întreabă: