| cre3atza a întrebat:

Buna!
voi cand nu aveti chef de invatat ce masuri luati?
eu incerc sa invat dar nu am chef si as vrea sa fac ceva in situatia aceastabig grinsad
multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| moodyblues a răspuns:

Depinde de motivatie. daca iti alegi motivatii temporare (note sau pareri de profesori) sau iti impui ceva fortandu- te vei uita repede mergand spre esec.gandeste-te ca invatatul iti dezvolta creativitatea, iti deschide noi orizonturi de cunoastere, te poti da destept printre altii, poti ajuta prin descoperirile tale etc. si inca ceva:incearca sa iti faci invatatul mai placut prin scheme, tabele, sublinieri, documentari, fise de lectura, metode euristice etc etc
apropo de astea cred ca o invatare inteligenta si creativa ar fi mai plina de chef:
http://www.stud.usv.ro/~cmindii/Invatare.html

| teenager a răspuns:

Buna! eu de obicei chiar nu am chef de invatat cand stau la birou( ciudat stiu) asa ca inchid usa de la camera, iau caietul in mana si ma plimb prin camera in timp ce invat ( cu voce tare deorece ma concentrez mai usor). pentru mine functioneaza de fiecare datatongue mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai unul/a care invata, e destept/a, unul/a care nu invata este...mai putin destept/a sau deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu am chef sa invat...intru pe mess, dar citesc de vreo 2 ori lectia.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma "culc" cu una. "culcă-te" şi tu cu una sau cu unu. laughing