Ce buget ai?
Am o amica ce si-a luat XP-PEN Deco 01 v2
E foarte multumita de ea, la momentul acela a fost vreo 350 RON parca, e MULT mai performanta decat orice ai gasi de la Wacom in aceeasi bani,
a reusit sa o calibreze corect singura... nu foarte usor, dar nici greu n-a fost, din cate a zis.
Ma tenteaza atat de mult, incat vreau sa mi-o comand si eu in viitorul apropiat, desi eu nu ma ocup cu desenul artistic.
Dar o pot folosi pentru schite (desen tehnic), si mai ales, ar trebui sa mearga ca dispozitiv de intrare in majoritatea programelor folosite de mine (Resolve, Blender...).
Nu ar contata cât dau pe ea, atâta timp cât știu că e bună, la XP- Pen am auzit o mulțime de păreri bune, însă nu strică niciodată altele în plus. Mulțumesc pentru răspuns ))
Clar noua. La mana a doua sigur nu mai ai sanse s-o returnezi. La eMag mi se pare ca au o regula in care poti returna anumite produse intr-o perioada de 30 de zile fara sa dai un motiv sau ceva de genul, nu mai tin minte exact.
Uite aici mai multe detalii: https://www.emag.ro/info/30-de-zile-drept-de-retur
Citeste foarte foarte atenta, cuvant cu cuvant si litera cu litera, ca de obicei asa trebuie sa faci cand e vorba de chestii d-astea.
Îți recomand una nouă dacă ai banii mai mulți.
Dacă o iei de pe net si nu-ti convine se poate returna