| gabryellaKim a întrebat:

Bună ziua, aș dori să cumpăr o tabletă pentru desen grafic, însă nu știu dacă ar fi mai bine să cumpăr una nouă sau una la mâna a doua. Dacă sunt nemulțumită de această tabletă (nouă) o pot returna?

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Ce buget ai?
Am o amica ce si-a luat XP-PEN Deco 01 v2
E foarte multumita de ea, la momentul acela a fost vreo 350 RON parca, e MULT mai performanta decat orice ai gasi de la Wacom in aceeasi bani,
a reusit sa o calibreze corect singura... nu foarte usor, dar nici greu n-a fost, din cate a zis.

Ma tenteaza atat de mult, incat vreau sa mi-o comand si eu in viitorul apropiat, desi eu nu ma ocup cu desenul artistic.
Dar o pot folosi pentru schite (desen tehnic), si mai ales, ar trebui sa mearga ca dispozitiv de intrare in majoritatea programelor folosite de mine (Resolve, Blender...).

| gabryellaKim explică (pentru NLS):

Nu ar contata cât dau pe ea, atâta timp cât știu că e bună, la XP- Pen am auzit o mulțime de păreri bune, însă nu strică niciodată altele în plus. Mulțumesc pentru răspuns laughing))

| Ineys a răspuns:

Clar noua. La mana a doua sigur nu mai ai sanse s-o returnezi. La eMag mi se pare ca au o regula in care poti returna anumite produse intr-o perioada de 30 de zile fara sa dai un motiv sau ceva de genul, nu mai tin minte exact.

Uite aici mai multe detalii: https://www.emag.ro/info/30-de-zile-drept-de-retur

Citeste foarte foarte atenta, cuvant cu cuvant si litera cu litera, ca de obicei asa trebuie sa faci cand e vorba de chestii d-astea.

| ValentinGabi a răspuns:

Îți recomand una nouă dacă ai banii mai mulți.
Dacă o iei de pe net si nu-ti convine se poate returna