Bună! Şi eu am scris o carte (sunt artistă), despre viața proprie pe care am transformat-o într.o poveste. Cânt la pian, la chitară, vocal, sunt actriță şi dansatoare.Am scris despre cum au început toate aceste talente şi cum am trecut de toate probele, despre cum am început să urc pe scenele din toată România, toate dezvoltate frumos şi emoțional.Sunt şi sportivă de performanță, însă m-am gandit că arta e mai emoționantă. Dacă ai vreun talent sau dacă ți-ai dori să ai unul, poți scrie despre el dezvoltându-l frumos şi emoționant.Eu acum lucrez la altă carte, numită "Cum să îndeplineşti un vis", pentru că pe cei mai mulți oameni îi văd derutați şi în mare parte nu ştiu pe ce drum să o ia.Trebuie să ştii ca vei avea de lucrat la o carte.Mie mi-a luat aproximativ o lună, cu tot cu imagini şi diferite fonturi(depinde şi cât de lungă e), si oricat de mult as fi muncit a meritat, deoarece a fost publicată în şcoală pentru că am vorbit cu doamna de română şi m-a ajutat sa o fac cunoscută(fiecare elev din fiecare clasă a primit una), si mai bine : Am luat un 10.Acum sunt şi sefa departamentului de artă şi cultură din scoala, şi totul merge foarte bine.Îți urez mult succes!
Ai putea scrie "Contele de Monte Cristo". Sau "Anna Karenina". Sau "Marele Gatsby". Sunt foarte ușor de scris, trebuie doar să rogi pe cineva să le cumpere și să ți le dicteze.
Dacă tot deții o tipografie și o editură, poți să le vinzi la un loc cu filmele, jocurile și muzica piratată (cealaltă direcție majoră din planul tău de afaceri).
... prin magazinul sau online, desigur!
Hei! Daca iti place sa scrii carti poti scrie din experienta proprie niste amintiri sau momente frumoase pe care le-ai trait!
Va fi ca un jurnal si va fi si stil originala. Daca va avea succes vei fi mandra ca ti-ai descri o parte din viata personala intr-o carte pe care o poate citi oricinje