Buna Silviu. E ideal sa incerci cel putin sa-ti urmaresti pasiunile si, in acest proces, sa iti largesti orizonturile si, mai ales, zona de confort. Spui ca esti introvertit si primul lucru la care ma gandesc e ca, in cel mai rau caz, vei renunta la actorie dupa un timp dar vei fi castigat deja multa, multa incredere in sine. Pentru ambitie, pentru tot ceea ce ai ''deprins''. Poti incepe prin a face cateva cursuri independente, exista mai nou tot felul de astfel de teatre, tot mai non-conformiste, miscarea teatrala romaneasca fiind in pragul unui mic ''boom''. Poti de asemenea opta anul viitor pentru 2 facultati si spun asta nu pentru ca nu cred ca poti reusi in teatru (am multi prieteni actori de teatru care o duc chiar decent pentru ca au stiut sa faca si lucruri adiacente meseriei lor, precum dublaje de animatii, spectacole in cluburi, cursuri pentru incepatori, etc etc) ci pentru ca am impresia din intrebarea pusa de tine ca nici macar tu nue sti 100% sigur. Sfatul meu, in consecinta, e sa incepi prin a face un salt in incredere pentru ca esti la varsta la care inca poti sa iesi in intampinarea tuturor viselor.
Nu ești singurul.
Dacă tot ai numai 18 ani, încearcă.
Ai timp și pentru un plan B dacă nu vei fi mulțumit.
Actoria e în mare și un meșteșug. Vei învăța tehnici să te autocontrolezi.
Succes!
Dixi12345 întreabă:
Kornelia33 întreabă: