Eu îți recomand Ecou Transilvan. Nu este nevoie să te duci, îi contactezi online. Dacă ai un pic de calitate și ai bani să le publici, ai șanse.
Salut. Sunt sanse sa iti publice cineva. Nu are rost sa publici pe banii tai; daca nimeni nu vrea sa publice un text, de ce ar vrea cineva sa il citeasca? Trebuie sa publice si editurile pe cineva! Trebuie sa publice si ele scriitori romani, nu neaparat mari genii. Am cunoscut persoane care scriu, publica si nu ai zice ca e mare lucru de capul lor. Am cunoscut o scriitoare in 2018 la bai, publica la aceeasi editura mereu, e drept, dar practic era un pic nebuna, nu era prea desteapta, nici culta, imbina ingenios realismul cu fantasticul si avea un stil propriu, nici o alta calitate. Asa ca, propune lucrari editurilor, ai sa vezi ca le pare bine de propunere, chit ca ii vor da curs sau sau nu.
Daca cumva nu esti urmatorul Dan Brown si sa vada vreo editura asta la tine, o sa ai nevoie se banii tai si poti sa publici ce vrei tu.
Cauta sa te bagi in grupurile astea culturale de scriitori, pictori, etc si cere-le lor detalii si mai important roaga-i sa citească ce scrii si sa iti dea un răspuns agresiv de sincer. Pt ca ceea ce crezi tu ca e bun e posibil sa fie o banalitate.
Bafta
Încearcă sa descoperi cât mai multe edituri online din zona de la tine sa le dai e-mail mesaj cu textele tale. Dacă ei le considera ok o sa fie publicate
Duduc întreabă: