| Criptozaur2000 a întrebat:

Bună ziua! Ma pregătesc pentru admiterea la arhitectura de interior, am terminat aproape cu toate lecțiile și lucram mai mult simulări. Îmi place foarte mult sa desenez, în general fac portrete pe comanda în grafit (momentan am luat o pauza pentru că nu mi mai permite timpul). Știu sa hasurez frumos și in culori, dar nu repede. Pot hasura rapid, dar dacă fac asta, se vede groaznic în culoare. La grafit nu e nicio problema, pot hasura repede acolo și tot se vede frumos, dar la culoare nu știu cum sa fac sa nu se vadă urat și atât de texturat atunci când colorez repede. Mai încet nu ma pot misca pentru că nu mi permite timpul. Dacă aveți vreun sfat pentru cum as putea hasura repede și sa se vadă frumos în același timp, m-as bucura tare mult. Poate o sa primesc comentarii rautacioase de genul: "Din moment ce faci meditații, întreabă ți profesorul". L-am întrebat, însă nu am primit un răspuns foarte clar. Cunoaște foarte bine teoria, știe cum sa deseneze corect profesorul meu, este foarte bun in ceea ce face, dar nu și a dezvoltat partea artistică (aspectul frumos) și nu ma ajuta atât de mult sfaturile lui la această parte. De aceea va cer vouă sfaturile. Va mulțumesc frumos!