| mariusmariusmarius a întrebat:

Ca sa pictez o celebritate imi trebuie drepturi de autor?

7 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Intrebarea ta e usor confuza, din aceasta cauza ai si primit raspunsuri bizare.Eu inteleg altfel:vrei sa reproduci prin mijloace proprii o pictura celebra. Daca-i asa, poti s-o faci linistit, nu trebuie sa platesti niciun drept de autor, singura conditie e sa nu imiti semnatura pictorului respectiv, dar nici sa semnezi cu anumele tau, fiindca ideea nu-ti apartine. E o metoda buna pentru a-ti verifica talentul.Am vazut reproduceri dupa mari artisti chiar reusite.Mult succes!

mira
| mira a răspuns:

Am impresia ca tu intrebi daca ai nevoie de o autorizatie ca sa pictezi o celebritate.Nu,ai nevoie de acordul persoanei.

| cristi202 a răspuns:

Daca e sa copiezi o celebritate, adica o lucrare de-a ei, da, altfel dai dovada de plagiat, daca e sa ai o lucrare originala in care sa pictezi tu o celebritate (dupa cum te-ai exprimat), de exemplu, Basescuhappy, nu ai nevoie de asa ceva. Acum, depinde si cit de mult vrei sa copiezi, daca vrei sa redai totul cu fidelitate, sau sa iei doar citeva idei...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu, doar daca faci copie dupa un tablou si il vinzi ca si creatie proprie se numeste fals. Daca vrei sa ii faci portretul lui ceausescu nu-ti trebuie.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu

| AGGA a răspuns:

Ba ce drepturi doar o pictez pentru tine banuiesc, nu ai de gand sa eu dai"celebritati"laughing, si indiferent unde ajunge tu esti autorul ei deci drept sau nu tu ai facut-olaughing

| griiulain a răspuns:

Incerca cu Base, acolo nu ai nevoie de derpturi. Iar peste catia ani va veveni o lucrarea celebra. Find primul presedinte care a distrus tara