| AvalohAlyn a întrebat:

Cam ce imagine publica are Romania in Europa sau pe tot globul Terrei? Ce parere au europenii si toti locuitorii Terrei despre Romania?

Răspuns Câştigător
| CătălinFD a răspuns:

Unii ne cred niste gunoaie care merg peste tot in strainatate sa fure
Iar altii considera Romania o tara cu multe locuri turistice si cu un pamant super
*parerea mea*

8 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Mai mult de jumătate din locuitorii Terrei nici nu au auzit de România.

| corolav a răspuns:

Oameni buni, vă treziți să puneți aici niște întrebări de, vorba lui Nicu - Ștafetă, „să stea motanul în mustăți".

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai multi nici nu stiu despre Romania laughing

| MJo a răspuns (pentru DoarBogdan):

Exact! Cand i au intrebat pe americani de Romania, au zis ca are capitala la Budapesta laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru MJo):

Cu toate ca sunt roman, ma amuza asta laughing

| Idkidk a răspuns:

Ei cred că locuim în peşteri, dar avem cel mai rapid internet din Europa sau din lume, cam aşa.
Cam la asta se gândeşte lumea când aude de România : http://www.ct100.ro/wp-content/uploads/2016/02/cartier-Baba-Novac-1.jpg

| blAster85 a răspuns:

Eu locuiesc in Spania am 7 ani aici. Care is mai incuiati mental nu prea stiu sa deosebeasca clasele de romani ce suntem pe afara, multi care au fost in Romania (spanioli cunoscuti) au ramas uimiti ca suntem prietenosi, ospitalieri etc. Aia diferentiaza rromii de romani si stiu cine e bun si cine e rau, chiar daca e roman. Dar la prima auzire raman cam socati, avem imagine destul de negativa.

| r3laxX a răspuns:

Americanii stiu de dracula si de castelul peles.(am fost in america).
Largul lumii stie ca avem internet bun.
Am jucat recent un meci de League of Legends si 2 jucatori m-au intrebat de unde sunt, eu le-am raspuns Romania, si ei instant au spus "cygan", iar eu am dedus ca e vorba de Romi (tigani). deci., am asa e.