In urma cu vreo 10 zile a fost festivalul de teatru la sibiu si am vazut cateva piese bune.
ultima urmaritta a fost "Metamorfoze" in regia lui Purcarete, foarte foarte buna.
Zilnic, locatie TPU.
E f mult teatru jucat pe aici, iar scenele sunt perfectionate de catre actori profesionisti
Undeva pe la sfarsitul lui mai, Teatrul "Toma Caragiu", Ploiesti, "Furtuna" de William Shakespeare.
Acum trei luni cred, in Valencia nu-mi aduc aminte sigur stiu dar ca piesa nu mi-a placut prea mul. Piesa de Woody Allen- umor negru.
Acum o saptamana.Am vizionat "Don Quijote"cu Dan Puric in rolul principal, la TNB. Mira
Din Septembrie. Piesa s-a numit LA TIGANCI dar nu a fost la teatru deoarece era inca in reparatii. Caracal
''flav'' esti rautacios, eu pun intrebari serioase si astept raspunsuri la fel de serioase...eu stiu ca viata e un teatru trist dar si actorii acestei scene, mai mult sau mai putin profesionisti sunt de vina, printre care sa nu ne fie cu suparare esti si tu.
Daca nu stii sa tzii la o gluma, pe care am facut-o scurta si n-am nuantzat-o, nu trebuie sa faci tam-tam; dar ok, imi cer scuze ca m-am bagat de aiurea la intrebarea ta iar de acum incolo voi incerca sa te evit
Danibubu5 întreabă: