In fiecare zi cand ies din casa si vad lumea. Stii ce-i fain? Ca e pe moca, nu-ti taie nimeni bilete la intrare.
Luna treucuta la Teatru Masca , dar cam urat ca personajele lor au aceleasi nume in toate spectacolele
Bună, sonya. Ultima dată fusei acum vreo lună, cred, în Ploiești. Ce m-a surprins plăcut a fost că era plin atunci. Foarte frumos.
Ultima data cand am fost la teatru cred ca a fost in martie la "Inima de boxer", care apropo este o piesa execelenta! Merita vazuta!
Ultima oara am fost la teatru vreo 2 luni in urma, da m-as duce mult mai des doar ca..."n-am timp", ...ca de obicei!
Martea trecuta, la Cursul Festiv al surorii mele, la teatrul Luceafarul din Iasi :X:X:X. Duminica am fost cu verisorii mei mai mici la acelasi teatru la "Lampioane, gogosi si papusi " Eu avand 13 ani m-am cam plictisit, dar verii mei ( 7 ani amandoi - gemeni :X:X ) s'au distrat.
Eu nu am fost si acum pe bune nu as vrea in schimb decat sa va pierdeti timpul pe la teatru mai bine ati merge ca mine la film 3D
Acum vreo 2 luni, a fost genial, dar din pacate din ce in ce mai putini tineri merg la teatru. Felicitari celor care isi fac timp pentru ceva de calitate.
Ultima oara cand am fost la teatru a fost chiar ieri dar merg la aproape toate spectaclele deoarece doar trec drumul si merg 20 metri si sunt la teatru.
Eu, sincer, aveam 5 ani ultima data cand am fost la teatru. Tin minte ca eram in grupa mare si am vazut "Fata babei si fata mosului". Nu prea m-a atras. Prefer sa vad un film bun acasa, sau sa citesc un roman captivant.
Duduc întreabă: