| Elena1234456 a întrebat:

Cand este ziua si ora aceea in care toata lumea stinge lumina happy?

Răspuns Câştigător
| Minnie_8765 a răspuns:

27 martie la ora 20:30

8 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

@Criticul se pare ca multi gandesc asa, pentru ca fiecare padurice sau petic de iarba unde se aduna romanii la o gura de aer, picnic etc ramane plin de gunoi dupa ce pleaca.

| Mihaela_2782 a răspuns:

27 martie la 20:30

| kagome_8372 a răspuns:

27 martie, ora : 20:30. [ earth hour ]

| cevazacelamineintorace a răspuns:

22 aprilie, la ora 20:30

| cevazacelamineintorace a răspuns:

Pe 27 martie, de la 20:30, 27 de orase din Romania vor sarbatori Erath Hour
In 2009, aproape un miliard de oameni din 4100 de orase de pe mapamond au stins lumina de Earth Hour, pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de actiune impotriva schimbarilor climatice
HAI SA BATEM ACEST RECORD! Puteti ajuta doar dand acest mesaj mai departe...{scuze de mass]... dat mai departe))

| never2say4never a răspuns:

Pe 27 Martie 2010, intre orele 20. 30-21. 30, stinge lumina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit chiar acum un comentariu de la o persoana care nu este de acord cu asa ceva...si are dreptate.
Copy/paste:
PANA CAND mai trebuie sa va suport indoctrinarea? pana cand mai trebuie sa vad copii MANIPULATI? STOP! unde-i miscarea de rezistenta sa va opreasca? Am fost ecologisti 50 de ani. DESTUL! Lasati in pace odata copiii! Ecologia sa o faca cei care au consumat planeta. Noi am facut-o 50 de ani de comunism. Sau ati uitat?
Am facut economie la benzina (20l de benzina pe luna/masina). Am facut economie la curent 2ore curent/zi. Am strans castane, sticle, am reciclat hartie (pe vremea aceea nu exista prea mult plastic) am stat pe intuneric nu numai o ora ci 22 de ore pe zi. Toata tineretea (si nu sunt foarte batran) am reciclat. In timp ce G9 CONSUMA la greu. Si acum tot noi sa reciclam. DESTUL! M-am saturat de propaganda vestica, m-am saturat de acesti ecologisti. Planeta nu noi am distrus-o ci ei. Uraganesle si tornadele nu sunt la noi ci la ei. Nu noi am avut cernobal si hiroshima si Nagasaki si Mururoa ci ei. Da' desteapta-te romane ca ai dormit destul.

| sporadic a răspuns:

Sambata 27 martie si ora e 20, 30