| ArcasulAlpin a întrebat:

Care ar fi, dupa parerea voastra, cel mai bun pictor din istoria omenirii?

9 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Leonardo da Vinci - desi in 1500 nu erau conditii el a realizat unel dintre cele mai cunoscute tablouri din lume. Si nu numai atat, a mai si scris in domeniul literaturii si matematicii

| a1doru a răspuns:

Este o utopie sa faci un clasament in acest domeniu.

| WeaponGirl a răspuns:

Nu cred că suntem noi în măsură să dăm un așa verdict. happy Eu nu văd cum ai putea alege între Picasso, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Van Gogh etc. Toți sunt foarte buni, cu picturi celebre, frumoase. Eu una nu pot să aleg! tongue

| csintalan a răspuns:

Care i-mi place mie, care se vand cel mai bine.

| faramatania a răspuns:

Rembrandt,este considerat unul din cei mai mari pictori, dar eu aş spune că este cel mai mare pictor al umanităţii.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rembrandt

| DimLight a răspuns:

Are un caracter irelevant sa numesti pe cineva cel mai bun din istorie, e ca si cum ai spune ca pentium4 a fost cel mai bun procesor facut vreodata;
ai putea compara care a fost cel mai abil tinand cont de circumstantele (perioada) in care se afla. fie ca e DaVinci, Rembrandt sau Salvador Dali pictura isi perfectioneaza metodele si astazi exista oameni care pot reproduce nedetectabil picturile celebre...

| robinho17 a răspuns:

Leonardo da Vinci-Om de spirit universal, în același timp artist, om de știință și inventator, Leonardo încarnează spiritul universalist al Renașterii și rămâne unul dintre oamenii cei mai importanți din acea epocă. Aportul său deschizător de drumuri în artele plastice și forța lui de anticipare, neegalată vreodată în întreaga desfășurare istorică a științei, sunt caracteristice uriașei sale personalități, de care a fost permanent conștient. Leonardo a scris în însemnările sale, cu un an înaintea morții, cuvintele cu vibrație de bronz: Io continuerò („Voi dăinui").

| leeah23 a răspuns:

Eu cred ca acei pictori care au pictat lucruri mai realistice au fost cei mai buni, nu cei care au pictat chestii abstracte sa te doara capul. Acum sa nu ma intelege-ti gresit ca unele tabluri abstracate sunt intr-adevar frumose si starnesc interesul dare eu vorbesc de acele tablouri abstracte pe care le face si un pusiti si BUM e opera! Mie, sincer imi place cum picteaza Van Gogh!

| kopryshyu a răspuns:

Mai,dupa parerea mea de incult ar fi delacroix sau francisco goya.dar pentru ca a fost multilateral in domeniul artei,''leo'' da Vinci laughing