Corecteaza-te daca nu doresti raspunsuri stupide.pentru ce varsta faci referire? ca asa, incepem cu punguta cu doi bani.
Ce trebuie sa puna zidarul la temelia casei ca sa fie rezistenta? ce trebuie sa puna acel cineva la temelia vietii sale ca sa poata construi un caracter drept? si o viata sanatoasa? educatie.fistecare citeste si se pregateste si se construieste cum vrea pentru a ajunge la rezultatul dorit.sa fiti frumosi, sa avem ce vedea.
Corect @mumoasa, indiferent ce varsta ai, daca ai nenorocul sa citesti pentru prima data in viata ta la 30 de ani, Abecedarul va fi acela.
Pai pana invata sa citeasca, abecedarul si dupa aceea, obligatorui Sfanta Scriptura.
Dupa aia restul, la gramada, dar fara carti murdare.
Eu stiu ca abecedarul se invata, nu se citeste. una este sa inveti sa citesti, si alta este ca citesti cursiv o carte.sunt doua lucruri total diferite.deci,nu abecedarul se citeste prima data, ci orice alta carte, asta dupa ce ai invatat abecedarul.
De Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane, crezi ca ar trebui sa fuga cineva?
Eu citesc Amurg. Este o carte foarte buna, mai ales ca suntem de aceeasi varsta.
ZoeyMe întreabă: